Akoestische plafondpanelen

Fraaie en doeltreffende akoestische panelen

Heeft u een geluidsprobleem in uw kantoor, restaurant, aula of lobby? Dat kan zijn in de vorm van geluid van buitenaf, het moeilijk verstaanbaar zijn of voetstappen die hard klinken. Ofwel: is uw (bedrijfs)ruimte te hol? Wanden en plafonds deskundig voorzien van absorptiemateriaal helpt hier zeer goed bij. Barri & More heeft bijzondere geluidsisolerende oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik. Bovendien doen onze akoestische oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met de akoestische plafondpanelen van Barri & More heeft u voor oog en oor een uiterst effectieve en fraaie akoestische oplossing voor elke bedrijfsruimte.

Akoestische plafondpanelen

Akoestische panelen voor geluidsabsorptie

Barri & More heeft verschillende soorten akoestische oplossingen voor aan het plafond. Geluidsabsorberende bekleding voor plafonds zorgt voor absorptie van geluidsgolven, waardoor galm uitblijft. Door het verminderen van de nagalmtijd in een ruimte zal het geluidscomfort en de verstaanbaarheid sterk verbeteren. Na de akoestische aanpassing zal het veel prettiger zijn om in de ruimte te verblijven.

Geluidsabsorberende bekleding voor plafonds zorgt voor absorptie van geluidsgolven, waardoor galm uitblijft. Door het verminderen van de nagalmtijd in een ruimte zal het geluidscomfort en de verstaanbaarheid sterk verbeteren.

Offecct akoestische plafondpanelen

Membrane Offecct akoestische panelen kunnen tegen het plafond worden gemonteerd of
gebruikt worden als semi-transparante scheidingswand. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is er de SOUNDWAVE® Offecct-lijn. Deze lijn akoestische wand- en plafondpanelen zijn ontworpen door vooraanstaande ontwerpers. Zij maakten hierbij bewust de combinatie tussen een mooie decoratie en het functionele doel om geluid te absorberen en te isoleren.

Akoestische plafondpanelen barrisol

Microgeperforeerde plafonds

Een zeer effectief alternatief voor akoestische panelen zijn de de microgeperforeerde doeken van Barrisol. Deze doeken zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal geven ze zeer goede akoestische resultaten. De doeken zijn printbaar in elk motief in elke kleurcombinatie. Liever een plafondeiland of een 3D-vorm? Ook dat kan met de doeken en profielen van Barrisol. Neem contact met ons op voor alle akoestische oplossingen van Barrisol.

Baffles

Baffles zijn akoestische oplossingen die worden opgehangen om galm in een ruimte tegen te gaan. Ze worden meestal verticaal aan het plafond opgehangen. Dit kan met kabels, maar ook met een directe bevestiging tegen het plafond oppervlak. Vaak wordt voor baffles gekozen omdat het oorspronkelijke plafond zichtbaar blijft en hierbij het gevoel van een hoog plafond uitstekend intact blijft. Baffles zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, met en zonder print.

Contact met Barri & More

Meer informatie over akoestische plafondpanelen of andere oplossingen voor het reduceren of absorberen van geluid in uw ruimtes? Bel met Barri & More via 010 261 32 50 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over akoestische panelen in het algemeen en akoestische plafondpanelen in het bijzonder.