Akoestische schilderijen

Van oude meesters tot moderne akoestiek

Wilt u een werkelijk unieke sfeer creëren in uw kantoor, restaurant, aula, lobby of andere ruimte? Wij leveren geprinte wanden en geprinte akoestische doeken waarmee u elke ruimte een unieke persoonlijk sfeer geeft en waarmee u een optimale akoestiek bereikt. Nooit meer te harde en hol klinkende voetstappen of ruimtes waarin een normaal gesprek voeren onmogelijk is. Wel altijd de perfecte ambiance! De geprinte wanden en geprinte akoestische doeken die wij bij Barri & More leveren zijn van Barrisol. U kunt kiezen voor klassieke prints, transparante prints en 3D-prints. Kies uw eigen ontwerp, of kies voor akoestische schilderijen.

Levensechte akoestische schilderijen

De akoestische schilderijen en doeken die wij bij Barri & More leveren zijn van Barrisol. Barrisol werkt hiervoor samen met verschillende musea, waaronder Musée d’Orsay en het Louvre. Daardoor zijn vele schilderijen uit de collectie van deze musea als beeld beschikbaar. En in samenwerking met het Musée d’Etoffes in Mullhouse kunnen eeuwenoude en moderne stofpatronen worden samengesteld tot nieuwe patronen. De keuze hierin is enorm. Geprinte doeken kunt u als schilderij aan de muur hangen, eventueel met verlichting erachter voor een extra levendig effect. Voor wanden heeft Barrisol de Artolis collectie ontwikkeld. Dat is een dikker materiaal dat een stootje kan hebben. Dit materiaal bereikt zijn akoestische eigenschappen door een dunne schuimlaag aan de achterzijde van het doek.

wand_5

Nooit meer te harde en hol klinkende voetstappen of ruimtes waarin een normaal gesprek voeren onmogelijk is. Wel altijd de perfecte ambiance! De geprinte wanden en geprinte akoestische doeken die wij bij Barri & More leveren zijn van Barrisol.

Akoestische doeken in andere prints

Naast het ophangen van akoestische schilderijen, kunt u ook kiezen voor andere akoestische doeken in klassieke prints, transparant geprinte doeken (met toepassing van speciale verlichting) en 3D-geprinte doeken. Ook hiermee geeft u uw ruimte een volstrekt unieke uitstraling en een goede akoestiek. Het biedt u vele toepassingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld kinderkamers, eetzalen, restaurants, bioscopen en bedrijfskantoren.

schilderij_1

Geprinte akoestische schilderijen met hoge resolutie

De akoestische schilderijen zijn gemaakt van een dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor een prettigere akoestiek ontstaat. De doeken zijn er in verschillende soorten perforaties, elk met andere karakteristieken. Met Barrisol Acoustics behouden geprinte doeken hun akoestische eigenschappen; de perforatie vindt na het printen plaats. Afbeeldingen kunnen met een zeer hoge resolutie gemaakt worden (1400 dpi).

Meer informatie over akoestische schilderijen

Wilt u meer informatie over akoestische schilderijen en de andere prachtige geprinte akoestische doeken? Neem dan contact op met de specialisten van Barri & More. U bereikt ons via telefoonnummer 010-2613250 of per e-mail via info@barrimore.nl. We helpen u graag met informatie en advies over akoestische schilderijen voor de afwerking en inrichting van uw (bedrijfs)ruimtes.