Akoestische wandbekleding

Fraaie en doeltreffende akoestische design wandbekleding

Heeft u een akoestisch probleem in uw kantoor, restaurant, aula of lobby? Met andere woorden: is het moeilijk om elkaar te verstaan, zijn voetstappen te duidelijk hoorbaar, is het voeren van een telefoongesprek lastig tot vrijwel onmogelijk? Wanden en plafonds zijn de aangewezen plekken voor het toepassen van absorptiemateriaal. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik. Bovendien doen onze akoestische oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met akoestische wandbekleding van Barri & More heeft u voor oog en oor een zeer doeltreffende akoestische oplossing voor elke ruimte.

Microgeperforeerd doek

Bij akoestische wandbekleding kunt u kiezen voor een micro geperforeerd doek van Barrisol Acoustics®. Dit doek is gemaakt van dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal, dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor een prettige akoestiek ontstaat. De doeken zijn er in verschillende soorten perforaties, met elk andere karakteristieken. De keuze voor een perforatie hangt af van:

In welke frequentie demping gewenst is
Hoeveel demping benodigd is
Hoeveel ruimte er is tussen folie en plafond
Of er wel of geen akoestische wol geplaatst is

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de toepassing van een micro geperforeerd doek als akoestische wandbekleding.

Geo

Akoestische wandbekleding van Blåstation en Offecct

Een andere mooie akoestische oplossing voor uw ruimtes is vilten wanddecoratie van Blåstation en Offecct. Deze wandpanelen brengen rust in elke ruimte door de demping van de nagalm en omgevingsgeluid. De panelen bestaan uit gegoten polyester met een vilten deklaag. De panelen zijn geschikt voor absorptie van geluid van minimaal 500 Hz, waardoor zij zeer geschikt zijn voor het verminderen van telefoongeluiden en stemmen.

Blåstation akoestische wandbekleding

De Ginko Blåstation is een aantrekkelijke geluidabsorberende oplossing op basis van Japanse traditie met een eigentijds westers perspectief. Ginko kan een wolkerige winterhemel zijn of een herfstbos met felle kleuren. Door slechts de kleuren te veranderen, kan deze geabstraheerde vorm meerdere landschappen in de binnenomgeving brengen. De panelen worden met magneetjes op de wand bevestigd. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Stand

Offecct akoestische wandbekleding

Membrane Offecct akoestische panelen kunnen tegen het plafond worden gemonteerd of gebruikt worden als semi-transparante scheidingswand. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is er de SOUNDWAVE® Offecct-lijn. Deze lijn akoestische wandbekleding is ontworpen door verschillende ontwerpers. Alle ontwerpers hebben hierbij bewust de combinatie gemaakt tussen een mooie wanddecoratie en het functionele doel om geluid te absorberen.

Meer informatie en contact met Barri & More

Wilt u meer informatie over het effectief en decoratief verbeteren van de akoestiek in uw (bedrijfs)ruimtes? Neem dan gerust contact op met Barri & More. via 010 261 32 50 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over akoestische oplossingen met behulp van akoestische wandbekleding.