Akoestische plafond

Esthetische en doeltreffende akoestische oplossingen

Voor het op een esthetische manier oplossen van akoestische problemen in uw kantoor, restaurant of anderszins publieke ruimte gaat u naar Barri & More. Heeft u ruimtes waar het moeilijk is om elkaar te verstaan, waar voetstappen te duidelijk hoorbaar zijn, of waar het voeren van een telefoongesprek lastig tot onmogelijk is? Wanden en plafonds zijn de aangewezen plekken voor het aanbrengen van akoestische oplossingen. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik. Bovendien doen onze akoestische oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met akoestische wand en plafond oplossingen heeft u voor oog en oor een zeer doeltreffende oplossing voor elke ruimte.

Microgeperforeerd doek: de akoestische oplossing!

Om akoestische problemen in uw ruimtes op te lossen kunt u kiezen voor microgeperforeerd doek van Barrisol Acoustics®. Dit doek is gemaakt van dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal, dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor de akoestiek in een ruimte aanzienlijk verbetert. De doeken zijn er in verschillende soorten perforaties, met elk andere karakteristieken. De keuze voor een perforatie hangt af van:

  • in welke frequentie demping gewenst is?
  • hoeveel demping benodigd is
  • hoeveel ruimte er is tussen folie en plafond?
  • of er wel of geen akoestische wol geplaatst is?

Wanden en plafonds zijn de aangewezen plekken voor het aanbrengen van akoestische oplossingen. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik.

Akoestische wandbekleding van Blåstation en Offecct

Een andere mooie akoestische oplossing voor uw ruimtes is vilten wanddecoratie van Blåstation en Offecct. Deze wandpanelen brengen rust in elke ruimte door de demping van de nagalm en omgevingsgeluid. De panelen bestaan uit gegoten polyester met een vilten deklaag. De panelen zijn geschikt voor absorptie van geluid van minimaal 500 Hz, waardoor zij zeer geschikt zijn voor het verminderen van telefoongeluiden en stemmen.

Blåstation akoestische plafond- en wandbekleding

De Ginko Blåstation is een aantrekkelijke geluidsabsorberende oplossing op basis van Japanse traditie met een eigentijds westers perspectief. Ginko kan een wolkerige winterhemel zijn of een herfstbos met felle kleuren. Door slechts de kleuren te veranderen, kan deze geabstraheerde vorm meerdere landschappen in de binnenomgeving brengen. De panelen worden met magneetjes op de wand bevestigd. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Offecct akoestische wandbekleding

Membrane Offecct akoestische panelen kunnen tegen het plafond worden gemonteerd of
gebruikt worden als semi-transparante scheidingswand. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is er de SOUNDWAVE® Offecct-lijn. Deze lijn akoestische wandbekleding is ontworpen door verschillende ontwerpers. Alle ontwerpers hebben hierbij bewust de combinatie gemaakt tussen een mooie wanddecoratie en een geluidsabsorberende akoestische oplossing.

Contact met Barri & More

Wilt u meer informatie over de akoestische wand- en plafond oplossingen voor uw (bedrijfs)ruimtes? Neem dan gerust contact op met Barri & More via 010 261 32 50 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over akoestische oplossingen met behulp van akoestische wand- en plafondbekleding.