Barrisol plafond

Plafondoplossingen van Barrisol

Een prachtig Barrisol plafond ziet er niet alleen mooi uit, het zorgt er bovendien voor dat de akoestiek in een ruimte verbeterd. Bij Barri & More kunt u terecht voor de mooiste geluidsabsorberende Barrisol plafonds en doeken. Kies voor een oplossing die perfect bij uw pand past. Barri & More gaat samen met u om tafel, en maakt een uniek design voor de ruimte. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden voor uw pand te bespreken met onze specialist.

Verbeter de akoestiek

Klinken de kamers in uw bedrijfspand hol, en is de akoestiek alles behalve optimaal? Met een Barrisol plafond heeft u het probleem op een stijlvolle manier opgelost. De doeken van Barrisol zijn namelijk voorzien van microperforaties. Hiermee wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Het gaat om een dun materiaal wat uitstekende akoestische resultaten kan behalen, in combinatie met akoestische wol levert het alfa-waardes op tot wel 0,9! Met een Barrisol plafond klinkt de ruimte niet meer hol, maar wordt de perfecte akoestiek behaald.

Akoestische plafondoplossingen barrisol

Barrisol plafond

Met een Barrisol plafond zorgt u dus voor een goede akoestiek in de ruimte. Maar dat is niet de enige reden waarom u kiest voor Barrisol. De plafondoplossingen zien er namelijk ook nog eens prachtig uit. Hierdoor draagt het plafond bij aan de sfeer in de ruimte. De doeken kunnen geprint worden in elk denkbaar motief, en elke kleurencombinatie. Ook voor een uniek plafondeiland of stijlvol 3D design bent u bij Barri & More aan het juiste adres. Ook verlichting kan op een mooie manier in het plafond verwerkt worden. Wanneer u contact met ons opneemt, maken we een afspraak om de mogelijkheden van een Barrisol plafond voor uw pand te bespreken.

De service van Barri & More

Bij Barri & More vindt u een breed assortiment aan producten en oplossingen om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Die bieden wij aan zowel bedrijven als particulieren. De Barrisol plafonds vindt u in ons assortiment, maar u kunt bij ons ook terecht voor onder andere:

  • Dunne en lichtgewicht akoestische oplossingen voor muren
  • Transparant akoestisch materiaal dat tegen ramen geplaatst kan worden
  • Akoestische lichtplafonds en andere lichtobjecten
  • Geprinte akoestische wanden, schilderijen, plafonds, wanddecoraties en andere objecten
  • Akoestische spiegels

Wij raden aan om eens langs te komen in onze showroom in Amsterdam om inspiratie op te doen, en u te laten adviseren door onze specialisten.

Lichtplafonds lichtobjecten barrisol

Vrijblijvende offerte van Barri & More

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor een akoestische oplossing van Barrisol voor uw pand, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085-0603332 of door een mail te sturen naar info@barrimore.nl. Barri & More gaat graag aan de slag met een akoestische oplossing van Barrisol voor uw pand.