Geluidsisolerende wandbekleding

Fraaie en doeltreffende geluidsisolerende design wandbekleding

Heeft u een geluidsprobleem in uw kantoor, restaurant, aula of lobby? Dat kan zijn in de vorm van geluid van buitenaf, het moeilijk verstaanbaar zijn of voetstappen die te hard klinken. Met andere woorden: uw (bedrijfs)ruimte klinkt hol. Wanden en plafonds voorzien van absorptiemateriaal kan hiervoor de oplossing zijn. Barri & More heeft bijzondere geluidsisolerende oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik. Bovendien doen onze akoestische oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met de geluidsisolerende wandbekleding van Barri & More heeft u voor oog en oor een zeer doeltreffende akoestische oplossing voor elke (bedrijfs)ruimte.

Microgeperforeerd doek

Voor geluidsisolerende wandbekleding kunt u kiezen voor microgeperforeerd doek van Barrisol Acoustics®. Dit is gemaakt van dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal, dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor een prettigere akoestiek ontstaat. De doeken zijn er in diverse perforaties met elk hun karakteristieke eigenschappen. Welke perforatie nodig is, hangt af van:

  • in welke frequentie isolatie gewenst is
  • hoeveel demping benodigd is
  • hoeveel ruimte er is tussen folie en plafond
  • of er wel of geen akoestische wol geplaatst is

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de toepassing van microgeperforeerd doek als geluidsisolerende wandbekleding.

Scrunch
Sky_2

Heeft u een geluidsprobleem in uw kantoor, restaurant, aula of lobby? Dat kan zijn in de vorm van geluid van buitenaf, het moeilijk verstaanbaar zijn of voetstappen die te hard klinken. Wij bieden een unieke oplossing met prachtig design!

Geluidsisolerende wandbekleding van Blåstation en Offecct

Een andere mooie geluidisolerende wandbekleding voor uw ruimtes is vilten met de wanddecoratie van Blåstation en Offecct. Deze wandpanelen brengen rust in elke ruimte door de demping van de nagalm en het geluid van buitenaf. De panelen bestaan uit gegoten polyester met een vilten deklaag. De panelen zijn geschikt voor absorptie van geluid van minimaal 500 Hz, waardoor zij zeer geschikt zijn voor het verminderen van telefoongeluiden en stemmen.

Stripes

Blåstation geluidsisolerende wandbekleding

De Ginko Blåstation is een aantrekkelijke geluidsisolerende wandbekleding met zijn oorsprong in een Japanse traditie met een eigentijds westers perspectief. Ginko kan een wolkerige winterhemel zijn of een herfstbos met felle kleuren. Door slechts de kleuren te veranderen, kan deze geabstraheerde vorm van geluidsisolatie meerdere landschappen in de binnenruimte brengen. De panelen zijn eenvoudig met m

Offecct geluidsisolerende wandbekleding

Membrane Offecct akoestische panelen kunnen tegen het plafond worden gemonteerd of
gebruikt worden als semi-transparante scheidingswand. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is er de SOUNDWAVE® Offecct-lijn. Deze lijn geluidsisolerende wandbekleding komt van de hand van een aantal vooraanstaande ontwerpers. Zij maakten hierbij bewust de combinatie tussen een mooie wanddecoratie en het functionele doel om geluid te absorberen en te isoleren.

Meer informatie en contact met Barri & More

Wilt u meer informatie over het effectief en decoratief isoleren van uw (bedrijfs)ruimtes? Neem dan gerust contact op met Barri & More. Dit kan telefonisch via 010 261 32 50 en per e-mail via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over akoestische oplossingen met behulp van isolerende wandbekleding.