Geluidswerende panelen

Houdt storende geluiden op esthetische wijze buiten

Heeft u in uw kantoor, restaurant, aula of lobby last van hinderlijke geluiden van buiten of van een naastgelegen ruimte? Met andere woorden: is uw (bedrijfs)ruimte te gehorig? Wanden en plafonds deskundig voorzien van geluidswerende panelen helpt hier zeer goed tegen. Barri & More heeft bijzondere geluidswerende en geluidsabsorberende oplossingen, toe te spitsen op elke specifieke ruimte en het gebruik daarvan. Bovendien doen onze geluidswerende oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met de geluidswerende panelen van Barri & More zorgt u voor een zeer effectieve en fraaie oplossing voor elke (bedrijfs)ruimte.

Geluidswerende wandpanelen van Blåstation en Offecct

Zeer fraaie geluidswerende wandpanelen voor uw ruimtes zijn de vilten wandpanelen van Blåstation en Offecct. Deze wandpanelen brengen rust in elke ruimte door de demping van de nagalm en geluid van buitenaf. De panelen bestaan uit gegoten polyester met een vilten deklaag. De panelen zijn geschikt voor absorptie van geluid van minimaal 500 Hz. Dat maakt ze uitermate geschikt zijn voor het verminderen van telefoongeluiden en stemmen.

Bella

 Barri & More heeft bijzondere geluidswerende en geluidsabsorberende oplossingen, toe te spitsen op elke specifieke ruimte en het gebruik daarvan.

Blåstation geluidswerende wandpanelen

De Ginko Blåstation zijn aantrekkelijke geluidswerende wandpanelen met hun oorsprong in een Japanse traditie met een eigentijds westers perspectief. Ginko kan een wolkerige winterhemel zijn of een herfstbos met felle kleuren. Door slechts de kleuren te veranderen, kan deze geabstraheerde vorm van geluidsisolatie meerdere landschappen in de binnenruimte brengen. De panelen zijn eenvoudig met magneetjes op de wand te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar is diverse moderne kleuren.

Offecct geluidswerende wandpanelen

Membrane Offecct akoestische panelen kunnen aan de wand of tegen het plafond worden gemonteerd. U kunt ze ook gebruiken als semi-transparante scheidingswand. Ze zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Daarnaast is er de SOUNDWAVE® Offecct-lijn. Deze lijn geluidswerende wandbekleding komt van de hand van een aantal vooraanstaande ontwerpers. Zij maakten hierbij bewust de combinatie tussen een mooie wanddecoratie en de functionele geluidswerende panelen.

Contact met Barri & More

Wilt u meer weten over geluidswerende panelen? Neem dan contact op met de specialisten van Barri & More. U bereikt ons via telefoonnummer 010-2613250 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met informatie en advies over de toepassing van de fraaie en effectieve geluidswerende panelen uit ons assortiment.