Geprinte doeken en objecten

Geprinte akoestische doeken en objecten

Met Barrisol Acoustics behouden geprinte doeken hun akoestische eigenschappen; de perforatie vindt na het printen plaats. Afbeeldingen kunnen met een zeer hoge resolutie gemaakt worden (1400 Dpi).
Barrisol werkt met verschillende musea samen (o.a. Musee d’Orsay, het Louvre), waardoor vele schilderijen uit de collectie als beeld beschikbaar zijn. In samenwerking met het Musee d’etoffes in Mullhouse kunnen eeuwenoude en moderne stof patronen worden samengesteld tot nieuwe patronen. De keuze is enorm.

Natuurbeleving voor interieur. Wolkenfoto's met LED-verlichting, geluid en geur. Verbeelding van een dakraam met uitzicht op ontspannen natuur. Innovatieve ambiance voor zorginstellingen, kantoor en retail design inrichting. Omgevingspsychologie met natuu
Christelijk Lyceum Zeist 13

Geprinte doeken kunnen als schilderij aan de muur gehangen worden, eventueel met verlichting erachter voor een extra levendig effect. Voor wanden heeft Barrisol de Artolis collectie ontwikkeld. Een dikker materiaal dat beter bestand is tegen impact en haar akoestische eigenschappen bereikt door een dunne schuimlaag aan de achterzijde van het doek.

Loro_Parque_23
Hotel_W_J_by_Jose_Andres_04