Lichtplafonds en lichtobjecten

Fraaie en doeltreffende lichtobjecten aan uw plafonds

Wilt u een werkelijk unieke sfeer creëren in uw uw kantoor, restaurant, aula, lobby of andere ruimte? Bij Barri & More kunt u terecht voor prachtige lichtplafonds en lichtobjecten die elke ruimte een unieke, en in het oog springende, uitstraling geven. Bovendien verbetert u met de bijzondere lichtplafonds de akoestiek in de betreffende ruimte. Dat betekent dat zogenaamd ‘akoestisch moeilijke ruimtes’ die hol klinken wat betreft geluidsdemping en geluidisolatie enorm opknappen. U kunt er dan prima een gesprek voeren, of
telefoontjes plegen. Bij Barri & More kunt u het nuttige en het veraangenamen vereenzelvigen!

Lichtplafonds met akoestische doeken van Barrisol

Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design. De akoestische doeken van Barrisol bestaan in translucente versies. De combinatie van de akoestische doeken met licht maken een heel ander ontwerp dan niet aangelichte doeken. Er kan gevarieerd worden met lichtdoorlaatbaarheid van de doeken (25% – 89%, afhankelijk van het doek), kleur, vorm, prints en soort verlichting, waardoor telkens weer een andere sfeer opgeroepen kan worden.

Lichtplafonds lichtobjecten barrisol

Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

Lichtobjecten

Vrijwel elk ontwerp kan gemaakt worden met de transparant bedrukte doeken van Barrisol. Ook lichtobjecten zijn realiseerbaar, van wand tot 3D-vorm. Speciaal voor Barrisol ontwierp de beroemde industrieel ontwerper Ross Lovegrove vier lampen met prachtige organische vormen die ook via Barri & More te verkrijgen zijn.

Microgeperforeerd doek als lichtplafond

De akoestische doeken van Barrisol Acoustics® die toepasbaar zijn als lichtplafond zijn gemaakt van dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor een prettige akoestiek ontstaat. De doeken zijn er in verschillende soorten perforaties, met elk andere karakteristieken. De keuze voor een perforatie hangt af van:

  • in welke frequentie demping gewenst is?
  • hoeveel demping benodigd is
  • hoeveel ruimte er is tussen folie en plafond?
  • of er wel of geen akoestische wol geplaatst is?

Neem contact met ons op voor meer informatie via  info@barrimore.n en advies over de toepassing van microgeperforeerd doek als akoestische wandbekleding.

Lichtplafonds en lichtobjecten barrisol

Meer weten of lichtplafonds en lichtobjecten

Meer weten over lichtplafonds en/of lichtobjecten en de toepassingen hiervan? Neem voor de details contact op met de specialisten van Barri & More. U bereikt ons via telefoonnummer 010 261 32 50 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met informatie en advies over akoestische wand- en plafondpanelen en lichtplafonds en lichtobjecten als akoestische verfraaiing van uw (bedrijfs) ruimtes.