DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Kies Barri&More voor de beste spanplafonds in Schagen

  Zoekt u in Schagen een bedrijf dat voor u klaar staat bij het plannen en installeren van een spanplafond, akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden? Neem dan contact op met de specialisten van Barri&More. Wij hebben veel ervaring met het akoestisch optimaliseren van uw ruimtes. Wenst u meer informatie over onze aanpak? Of wilt u meer te weten komen over onze producten? Lees dan verder of neem direct telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Tevens kunnen wij u adviseren wanneer u een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoekt vanuit Schagen.

  Barri&More Schagen

  Barri&More Schagen

  De voordelen van spanplafonds

  Bij Barri&More kunt u rekenen op spanplafonds van de beste kwaliteit. De spanplafonds die wij leveren en bij u installeren zijn van het merk Barrisol. Van dit merk kunt u alleen de beste kwaliteit verwachten. De spanplafonds kunnen zowel in natte als droge ruimtes worden geplaatst, omdat zij zeer brandveilig zijn. Wanneer u kiest voor een akoestisch plafond kunt u van een optimaal geluidscomfort genieten. Wilt u meer te weten komen over dit product? Lees dan snel verder en lees meer over mogelijkheden van spanplafonds.

  Barri&More Schagen

  Barri&More Schagen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Optimaal geluidscomfort met een akoestisch plafond in Schagen

  Kies voor een verlaagd, akoestisch plafond wanneer u in uw pand last heeft van een lange nagalmtijd. Een akoestisch plafond zorgt namelijk voor een uitstekend geluidscomfort en verbetert de verstaanbaarheid in de ruimte. Dit maakt een verblijf in uw ruimte nog prettiger. Een verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze speciale, micro geperforeerde doeken zetten de akoestische energie om in thermische energie. Ook voor de beste akoestische wanden bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Kies voor een geweldig geluidscomfort in Schagen met een akoestisch plafond of wand.

  De mogelijkheden bij akoestische wanden

  Laat uw akoestische wanden op maat maken door Barri&More. U kunt kiezen voor een maximale hoogte van 5 meter en een lengte van 50 meter.
  Om uw pand of winkel een nog betere uitstraling te geven, kunt u de akoestische wanden ook laten bedrukken. Wij realiseren een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi. Voor alle mogelijkheden kunt u vanuit Schagen contact met ons opnemen. Wij geven u dan meer informatie over een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Schagen

  Neem contact op vanuit Schagen

  Woont u in Schagen en wenst u ook spanplafonds te laten installeren? Schakel dan Barri&More in. U neemt contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Mailen kunt u doen naar info@barrimore.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze studio en u laten adviseren over de mogelijkheden op het gebied van een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Schagen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×