Spanplafonds

Een spanplafond laten plaatsen

Bent u op zoek naar een professional die bij u een spanplafond kan plaatsen? Dan bent u bij Barri&More aan het juiste adres! Wij plaatsen topkwaliteit Barrisol spanplafonds met ontzettend veel voordelen. Of u nu een spanplafond aanschaft voor de akoestiek, het lichtklimaat of voor esthetische redenen, Barri&More biedt altijd de geschikte oplossing van een spanplafond op maat voor uw pand! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden met een van onze specialisten te bespreken.

Waarom een spanplafond laten plaatsen?

Een spanplafond is een plafond dat onder het bestaande plafond gespannen of geklemd wordt. Er zijn verschillende redenen waarom een spanplafond geplaatst moet worden. Zo kan het bijvoorbeeld een positief effect hebben op de akoestiek in een ruimte. Wanneer het bestaand plafond beschadigd is, is het vaak een goedkoper en minder arbeidsintensieve oplossing dan het renoveren van het plafond. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft decoratie en afwerkingen van het spanplafond. Daarom wordt het ook vaak aangeschaft voor esthetische redenen. Ten slotte kunnen de specialisten van Barri&More met het juiste spanplafond op maat een prachtige lichtinval creëren.

spanplafonds barrisol

Verschillende soorten spanplafonds

Er zijn veel verschillende soorten spanplafonds. Bovendien is het mogelijk om ze volledig naar wens te laten maken. Wanneer u kiest voor een spanplafond van Barri&More, kunt u altijd rekenen op maatwerk. Er is ruime keuze uit verschillende materialen. Ook wat betreft decoratie is er heel veel mogelijk. Denk hierbij aan kleuren, motieven, sierlijsten en verlichting. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw plafond? Neem contact op met een van onze specialisten!

De expertise van Barri&More

Waarom u juist voor Barri&More kiest wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand spanplafond? Wij zijn al jarenlang expert op het gebied van akoestische oplossingen. Onze specialisten weten precies welke mogelijkheden het meest geschikt zijn voor elk soort gebouw. Naast spanplafonds kunt u bij ons tevens terecht voor onder andere:

  • Raamoplossingen
  • Lichtobjecten
  • Akoestische spiegels
  • Geluiddempende materialen voor uw wanden
  • Een uitgebreide collectie wanddecoratie

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de service van Barri&More, en welke oplossingen voor spanplaten we voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 085-0603332 of door een mail te sturen naar info@barrimore.nl. Barri&More gaat graag bij u aan de slag met het plaatsen van een maatwerk spanplafond!