DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor spanplafonds in Aalsmeer

  Woont u in Aalsmeer en wenst u de hulp van een specialist op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Schakel dan Barri&More in. Onze experts weten met hun ervaring en kennis de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden perfect uit te voeren. Wanneer u een spanplafond laat zetten, kunt u het licht en de akoestiek in uw ruimte sterk verbeteren. Wilt u meer te weten komen over de producten die wij verkopen? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Tevens heeft u vanuit Aalsmeer de mogelijkheid om een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad te bezoeken.

  Barri&More Aalsmeer

  Barri&More Aalsmeer

  Spanplafonds van Barrisol

  Kiest u voor de spanplafonds van Barri&More? Dan weet u zeker dat u topkwaliteit krijgt geleverd. Onze spanplafonds zijn namelijk van het merk Barrisol. Dit merk is de wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds kunnen de akoestiek en het licht in uw ruimte sterk verbeteren. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor een zogenaamd akoestisch plafond. Lees verder als u meer informatie wenst over dit product.

  Barri&More Aalsmeer

  Barri&More Aalsmeer

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Kies voor geluidscomfort met een akoestisch plafond in Aalsmeer

  Zoals gezegd kan een akoestisch, verlaagd plafond een zeer positief effect hebben op de akoestiek en het geluidscomfort in uw pand. Door de installatie van een akoestisch, verlaagd plafond zorgt u ervoor dat u beter verstaanbaar bent in de ruimte. Het akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze doeken zorgen ervoor dat akoestische energie wordt omgezet in thermische energie. Wilt u verbetering van het geluidscomfort in uw ruimte? Kies dan voor een akoestisch plafond of akoestische wanden in Aalsmeer.

  Akoestische wanden op maat

  Naast een akoestisch design, kunnen wij ook akoestische wanden leveren en plaatsen. Deze akoestische wanden kunnen zowel qua maat als print volledig naar uw wensen worden aangepast. Wij hanteren een maximale hoogte van 5 meter en een maximale, naadloze breedte van 50 meter. Ook wat betreft de print kunnen wij een zeer hoogwaardige afdrukkwaliteit van 1400 dpi realiseren. Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een verlaagd plafond of akoestische wanden? Onze specialisten staan in Aalsmeer graag voor u klaar!

  Barri&More Aalsmeer

  Mail of bel ons vanuit Aalsmeer

  Wilt u ook spanplafonds laten plaatsen door onze specialisten in Aalsmeer? Wij van Barri&More staan graag voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Mailen kunt u doen naar info@barrimore.nl. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad. Onze professionals informeren u daar graag over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Aalsmeer.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×