DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  AKOESTISCHE PLAFONDOPLOSSINGEN

  Barri & More heeft verschillende soorten oplossingen voor aan het plafond. Geluidsabsorberende bekleding voor plafonds zorgt voor absorptie van geluidsgolven, waardoor galm uitblijft. Door het verminderen van de nagalmtijd in een ruimte zal het geluidscomfort en de verstaanbaarheid sterk verbeteren. Na de akoestische aanpassing zal het veel prettiger zijn om in de ruimte te verblijven.

  plafondoplossingen

  akoestische plafond

  MICROGEPERFOREERDE PLAFONDS

  De doeken van Barrisol kunnen voorzien worden door microperforaties en zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen. In combinatie met een akoestische wol kan dit alfa-waardes opleveren tot 0,9. De doeken zijn in elke kleur verkrijgbaar, ze zijn printbaar in elke motief in elke kleurcombinatie, waardoor het akoestisch plafond ook een sfeerbepalend element kan worden. Het Barrisol plafond kan toegepast worden als akoestische lichtplafond , of zelfs met print. Liever een plafondeiland of een 3D-vorm? Ook dat kan met de doeken en profielen van Barrisol.

  plafonds

  plafonds

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  BAFFLES

  Baffles zijn akoestische oplossingen die worden opgehangen om galm in een ruimte tegen te gaan. Ze worden meestal verticaal aan het plafond opgehangen. Dit kan met kabels, maar ook met een directe bevestiging tegen het plafondoppervlak. Vaak wordt voor baffles gekozen omdat het oorspronkelijke plafond zichtbaar blijft en je er, in vergelijking met plafondeilanden, meer hoogte ervaart.

  DIVERSE KLEUREN EN MATEN BAFFLES

  Baffles zijn er in verschillende maten en kleuren te verkrijgen, met en zonder print. Ontdek de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op met ons. Wij voorzien u graag van advies. Neem dan contact op met Barri & More. via 010-2613250 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over plafondoplossingen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×