DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  SLALOM

  De producten van Slalom in Nederland optimaliseren akoestiek in combinatie met hoogstaand design. Slalom in Nederland biedt exclusief design meubilair met akoestische functie. Met slechts kleine aanpassingen in jouw interieur kun je gaan genieten van perfecte akoestiek én prachtig design.

  FOCUS OP DESIGN

   

  De focus op design, hygiëne en duurzaamheid is wat Slalom Nederland zo uniek maakt. Omdat akoestische producten vaak voornamelijk functioneel zijn, maar minder visueel aantrekkelijk, heeft Slalom ervoor gekozen om juist design van de collectie minimaal nét zo belangrijk te maken als de akoestische functionaliteit. Want het oog wil ook wat!

  GO GREEN

  Slalom Nederland ontwikkelt haar collectie vanuit het idee dat bij elk product gebruik, duurzaamheid en recycling centraal staan. De productlijn van Slalom Nederland wordt enkel geproduceerd met gerecyclede materialen die aan het einde van hun levensduur wederom kunnen worden hergebruikt. Hiernaast zijn we voortdurend bezig met het zorgvuldig kiezen van onze partners, leveranciers en alle andere partijen in de productie en distributie van de productlijn.

  OASIS

  OASIS is een akoestisch efficiënt object dat zonder aanpassingen in staat is om een ​​ruimte een functie te geven. Dankzij zijn verhoudingen en zijn vorm bestudeerd door IDAID, creëert het een akoestisch toevluchtsoord om in te leven. Het bestaat uit een metalen frame met een dak van bladeren, gemaakt van gerecycled P.E.T.-vilt. Het kan worden samengesteld en hersamengesteld volgens zijn primaire structuur of door de integratie van plug-ins zoals tafels en oplaadunits voor elektronische apparaten.
  Geschikt voor elk type ruimte, zowel openbaar als privé, OASIS brengt een thuis onder de boom.

  .Dots

  De halfopen gordijnen van Dots zorgen voor een super moderne uitstraling. Dit product is half doorschijnend en daardoor zeer praktisch: ideaal voor iedere ruimte. Het geeft daarnaast de mogelijkheid om een ruimte te verdelen voor een andere toepassing van de ruimte.

  Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende maten perforatie. Een kleinere doorboring vangt meer geluid op dan een grotere doorboring. Dit komt door de grootte van het vilt wat overblijft. Ook ontstaat er bij kleinere doorboring meer privacy dan bij de grotere gaatjes. Een grote reeks gaatjes verdeelt de ruimte, maar hierdoor behoudt een ruimte zijn openheid. Bekijk ook alle verschillende mogelijkheden bij het kopje ‘afwerkingen’.

  .Dots is dus een product met meerdere functies. Doordat het geluid goed wordt gedempt, kan er in kleine groepen worden gewerkt in een grote ruimte. Tevens kunnen deze akoestische gordijnen ook dienen als versiering voor glazen wanden van vergaderzalen.

  Door de vilten afwerking is het mogelijk om werkelijk alle vormen te creëren. Bovendien is dit product verkrijgbaar in bijna 100 verschillende kleuren: voor ieder wat wils!

  ECObooth

  ECObooth is een individuele ruimte voor privacy, bepaald door vier thermisch gevormde geluidsabsorberende panelen. Iedereen kan in minder dan een minuut deze panelen eenvoudig in elkaar passen en zo verkrijgt men een kleine, compacte en ergonomisch akoestisch cocon. ECObooth kan op tafel geplaatst worden om zo direct een rustige omgeving te creëren waardoor er privacy wordt gegarandeerd voor een telefoongesprek of het lezen van een document. Het is ontworpen als een object om te delen met collega’s en kan onbeperkt gedemonteerd en opnieuw in elkaar gezet worden.
  Een andere mogelijke maar vaste oplossing is de wandtoepassing.

  TUNNEL

  De Tunnel is ontstaan ​​uit onze passie voor vilt. Een zachte laag die de flexibiliteit van het vilt verbetert wordt een driedimensionale wandbekleding aangepast aan de afmetingen in het ontwerp. De groeven over de volledige hoogte benadrukken de verticaliteit van de ruimte.

  ECOrange W

  ECOrange W, dankt zijn naam aan de zigzag sectie en is perfect toe te passen op iedere wand door zijn frisheid en moderniteit. Het ritme van de verticale lijnen geeft de ruimte niet alleen akoestische comfort, maar ook levendigheidd.

  BAFFLE XL
  MONSTERA | CUT-OUT | GEOMETRIC

  Monstera, Cut-out, Geometric zijn slechts enkele onderdelen van het groeiende assortiment van Baffle XL. Dun en mooi, dit is het perfecte materiaal voor de microfractionering voor open ruimtes. Ze houden rekening met het contact met de omgeving door met de transparantie te spelen wanneer we een privacyhoek indelen. Dankzij de dichtheid van het materiaal worden deze elementen echte geluid verbeterende verdelers.

  Met Slalom zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Neem voor meer inspiratie zeker eens een kijkje op hun website of neem contact op met ons voor meer info via +31 (0)10 261 32 50.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×