DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  BARRI & MORE

  Barri&More is al acht jaar dé value added reseller voor de spanplafonds van de wereldwijde marktleider Barrisol. Met ons premium, gevarieerde aanbod richten we ons onder meer op jachten(bouw), musea en particuliere woningen, maar uiteraard ook restaurants en kantoren. Wij zijn er voor eenieder met een akoestisch of esthetisch probleem. Dit varieert van architect en aannemer tot particulier of zakelijke eindklant. Het langs functioneel design realiseren van de optimale akoestiek in de breedste zin, ofwel ‘’een ruimte’’ de beleving geven die het verdient.

  In interieurs met een open structuur of veel harde materialen is akoestiek een belangrijk aandachtspunt. Een goede akoestiek is essentieel voor een goede beleving van een ruimte. Gaat het om een aula, een restaurant of de lobby van een hotel; in alle gevallen is de geluidsabsorptie bepalend. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik, die recht doen aan het design.

  Onze missie: “Wij zijn dé conceptdenker op het gebied van akoestiek, licht, klimaat en esthetische designoplossingen in unieke ruimtes.”

  Onze visie: “Barri&More vertaalt architectonisch design naar functioneel design. Met een veelzijdig en kwalitatief hoogwaardig productgamma denken wij conceptmatig en operationeel mee bij ieder vraagstuk. Zichtbaar, onzichtbaar, hoorbaar, voelbaar en altijd vernieuwend. Looks good – sounds good” 

  ONZE PRODUCTEN

  Barri & More biedt een breed assortiment aan oplossingen met verschillende soorten demping en toepassingsmogelijkheden. Onze materialen absorberen het geluid in specifieke frequentiegebieden en verminderen zo de galm die een hinderlijke akoestiek veroorzaakt. Afhankelijk van het gewenste design, toepassing, locatie en ondergrond gaan wij samen met u op zoek naar het beste geluiddempende materiaal of combinatie daarvan. Veel van onze producten zijn afkomstig van Barrisol.

  Balenciaga Amsterdam

  Holland Casino

  BARRI & MORE BIEDT

  • Dunne en lichtgewicht akoestische oplossingen voor plafond en muur
  • Transparant akoestisch materiaal, voor ramen te plaatsen
  • Akoestische lichtplafonds en lichtobjecten
  • Geprinte akoestische wanden, schilderijen, plafonds, wanddecoraties en objecten
  • Akoestische spiegels

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×