DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  FRAAIE EN DOELTREFFENDE AKOESTISCHE DESIGN WANDBEKLEDING

  Heeft u een akoestisch probleem in uw kantoor, restaurant, aula of lobby? Met andere woorden: is het moeilijk om elkaar te verstaan, zijn voetstappen te duidelijk hoorbaar, is het voeren van een telefoongesprek lastig tot vrijwel onmogelijk? Wanden en plafonds zijn de aangewezen plekken voor het toepassen van absorptiemateriaal. Barri & More heeft bijzondere akoestische oplossingen, toe te spitsen op de ruimte en haar gebruik. Bovendien doen onze akoestische oplossingen volledig recht aan het design van het betreffende vertrek. Met akoestische wandbekleding van Barri & More heeft u voor oog en oor een zeer doeltreffende akoestische oplossing voor elke ruimte.

  Lommerijk

  CREATE – COMFORT – TOGETHER

  MICROGEPERFOREERD DOEK

  Bij akoestische wandbekleding kunt u kiezen voor een micro geperforeerd doek van Barrisol Acoustics®. Dit doek is gemaakt van dun geperforeerd akoestisch absorberend materiaal, dat akoestische energie omzet in thermische energie. Dit vermindert de nagalmtijd in de ruimte, waardoor een prettige akoestiek ontstaat. De doeken zijn er in verschillende soorten perforaties, met elk andere karakteristieken. De keuze voor een perforatie hangt af van:

  • In welke frequentie demping gewenst is;
  • Hoeveel demping benodigd is;
  • Hoeveel ruimte er is tussen folie en plafond;
  • Of er wel of geen akoestische wol geplaatst is.

  Neem contact met ons op voor meer informatie en advies over de toepassing van een micro geperforeerd doek als akoestische wandbekleding.

  MEER INFORMATIE EN CONTACT MET BARRI & MORE

  Wilt u meer informatie over het effectief en decoratief verbeteren van de akoestiek in uw (bedrijfs)ruimtes? Neem dan gerust contact op met Barri & More via 010261 32 50 of mail ons via info@barrimore.nl. We helpen u graag met advies over akoestische oplossingen met behulp van akoestische wandbekleding.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×