DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  UNIEK AKOESTIEK VERBETEREND INTERIEURDESIGN

  Een spiegel van zeven meter lang, maar dan voor een fractie van het gewicht van een echte spiegel? Het kan met de Mirroir folies, ofwel de akoestische spiegelfolie van Barrisol. En dat kan zelfs met een akoestische perforatie. Laat de Gouden Eeuw herleven, of creëer een vernieuwende en moderne interieurs door het gebruik akoestische spiegels die tegelijkertijd de akoestiek in de betreffende ruimte verbeteren. Kortom: de akoestische spiegels van Barrisol die u bij Barri & More bestelt zijn een lust voor het oog en voor het oor! De spiegels zijn er in vijf kleuren: zilver, goud, koper, tin en zwart.

  CREATE – COMFORT – TOGETHER

  DE AKOESTISCHE SPIEGEL

  Wat is een akoestische spiegel? De Barrisol® Spiegel is de nieuwste ontwikkeling van Barrisol op het gebied van akoestische en esthetische oplossingen waarmee ruimtes op een persoonlijke manier te verfraaien zijn en waarmee moeilijke akoestische omstandigheden in ruimtes worden geminimaliseerd. De akoestische spiegel heeft een hoog reflectievermogen, is zeer goed hanteerbaar en zeer eenvoudig te installeren. Dat maakt hem zeer geschikt voor diverse creatieve toepassingen. Met andere woorden: met de akoestische spiegel kunt u de aankleding van een ruimte veranderen zonder de noodzaak om de ruimte in zijn geheel te veranderen. De akoestische spiegel is geschikt voor bevestiging aan wanden en plafonds.

  Boijmans Depot

  Boijmans Depot

  “Laat de Gouden Eeuw herleven, of creëer een vernieuwende en moderne interieurs door het gebruik akoestische spiegels die tegelijkertijd de akoestiek in de betreffende ruimte verbeteren.”

  GEBRUIK VAN AKOESTISCHE SPIEGELS

  Akoestische spiegels geven elke ruimte een uniek karakter. De zilverkleurige spiegelplaat past in een de achtergrond als een echte glazen spiegel met een prachtige helderheid. Bovendien verbreedt dit vernieuwende spiegelmateriaal de ruimte, waardoor de ruimte groter oogt. Met het gebruik van de andere kleuren kunt u uw ruimte verfraaien met elegantie en glans. Laat de Gouden Eeuw herleven of creëer een sfeer die herinnert aan bronzen spiegels uit het oude Egypte.

  Mirror

  LICHTGEWICHT AKOESTISCHE SPIEGELS

  De akoestische spiegels zijn zeer licht in gewicht. Ze wegen slechts 292g/m². Deze nieuwe platen zijn speciaal ontworpen om te worden bevestigd op aluminium frames in vele vormen: rechthoeken, cirkels, driehoeken of vierkanten. Spiegels brengen licht in ruimtes, terwijl grote, intense lijsten de ruimte verdiepen: de akoestische spiegels zijn kunstwerken van zichzelf waarmee u uw verbeelding de vrije loop kunt laten.

  KWALITEIT EN VEILIGHEID

  Deze akoestische spiegelfolie is volkomen veilig en duurzaam geproduceerd zonder ftalaat, cadmium, kwik en arsenicum. Bovendien zijn de spiegels brandveilig en voldoen ze aan de vereisten voor gebruik in openbare ruimtes en privésituaties.

  MEER INFORMATIE OVER AKOESTISCHE SPIEGELS

  Bij Barri & More kunnen we u alles vertellen over de akoestische spiegels en de toepassingen ervan. Ook kunt u bij ons een aantal voorbeelden bekijken. Meer weten? Neem dan gerust contact op met Barri & More via 010-2613250 of mail ons via info@barrimore.nl.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×