DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Spanplafonds, akoestische wanden en meer in Alkmaar

  Barri&More is gevestigd in Amsterdam, maar wij zijn actief door heel Nederland, zo ook in Alkmaar. In 2001 zijn wij ons gaan specialiseren in de spanplafonds van Barrisol. Maar wij hebben meer in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor een verlaagd plafond, akoestische wanden en een akoestisch plafond. Maar wij doen meer dan dat. Kijk eens op uw gemak op onze website en zie wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bent u enthousiast geworden over de producten en diensten van Barri&More? Bel ons dan vanuit Alkmaar op het volgende telefoonnummer: 085-0603332.

  Barri&More Alkmaar

  Barri&More Alkmaar

  Wij hebben de spanplafonds voor u in Alkmaar

  Wij hebben voor meerdere klanten spanplafonds verzorgd, waarbij wij het leveren van kwaliteit zeer belangrijk vinden. U kunt ons inschakelen in heel Nederland waarbij wij altijd onze afspraken nakomen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze spanplafonds in Alkmaar? Wij hebben een fotoalbum op onze website waar u ons werk kunt zien.

  Barri&More Alkmaar

  Barri&More Alkmaar

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Geluidscomfort in Alkmaar door een akoestisch plafond

  Uw geluidscomfort zal drastisch verbeteren wanneer u een akoestisch plafond laat installeren. U bent in de ruimte beter verstaanbaar en ook zal de nagalmtijd verminderen. Heeft u vragen over de mogelijkheden of toepassingen van een akoestisch plafond? Laat u dan adviseren door onze specialisten.

  De akoestische wanden van Barri&More

  Bent u op zoek naar een aanbieder van akoestische wanden in de omgeving van Alkmaar? Barri&More heeft de akoestische wanden die u zoekt. Onze wanden zijn beschikbaar in verschillende formaten. Wilt u meer weten over wat in uw situatie de beste oplossing is? Onze specialisten kunnen u prima adviseren over de mogelijkheden van akoestische wanden voor uw ruimte.

  Barri&More Alkmaar

  Vraagt uw ruimte om een verlaagd plafond

  Bent u zich aan het verdiepen in de mogelijkheden van een verlaagd plafond? Ga niet alleen op onderzoek uit. Laat u adviseren door Barri&More. Door onze ruime ervaring kunnen wij u veel werk besparen door u te adviseren over de mogelijkheden van een verlaagd plafond. Onze experts helpen u graag.

  Barri&More voor u in Alkmaar

  Bent u overtuigd van de kwaliteit van onze producten en diensten? Wilt u ook een spanplafond, verlaagd plafond of misschien akoestische wanden? Barri&More helpt u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 0085-0603332. Ook zijn wij via de mail bereikbaar. Zo kunt u een mail sturen naar info@barrimore.nl. Spanplafond, verlaagd plafond; wij hebben het voor u in Alkmaar.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×