DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More akoestische wanden en meer in Amstelveen

  Barri&More heeft al 20 jaar als doel om de schoonheid van een ontwerp te combineren met praktisch toepasbare functionaliteit. Wij kunnen de akoestiek verbeteren in een ruimte en ook voor uw lichtoplossingen kunt u bij ons terecht. Heeft u spanplafonds nodig voor uw ruimte in Amstelveen? Wij werken met de producten van Barrisol. Maar wij doen meer dan dat. Zo bent u ook bij ons aan het juiste adres voor een verlaagd plafond, akoestische wanden en een akoestisch plafond. Kijk ook eens op onze website wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de producten en diensten van Barri&More voor u in Amstelveen? Bel dan naar 085-0603332.

  Barri&More Amstelveen

  Barri&More Amstelveen

  De voordelen van onze spanplafonds voor u in Amstelveen

  De spanplafonds die wij in ons assortiment hebben en installeren, hebben een aantal grote voordelen ten opzichte van andere plafondafwerkingen. Zo kunt u bij onze spanplafonds profiteren van de volgende voordelen:

  • Onvoorstelbaar strak
  • Waterdicht en goed bestendig tegen vocht
  • Geluidsdempend
  • Beschikbaar in talloze uitvoeringen

  Barri&More Amstelveen

  Barri&More Amstelveen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Een akoestisch plafond zorgt voor geluidscomfort in Amstelveen

  Wilt u een beter geluid in uw ruimte dat comfortabel is? Heeft u dan wel eens gedacht aan de mogelijkheden van een akoestisch plafond? Wij hebben veel ervaring met de installaties van akoestische plafonds. Laat u daarom door ons adviseren over de mogelijkheden hiervan.

  Akoestische wanden

  Wilt u uw ruimte in Amstelveen voorzien van akoestische wanden? Wij hebben een ruim aanbod in akoestische wanden. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten en groottes. Bespreek met ons uw huidig situatie en wat u wenst. Zo kunnen wij de akoestische wanden afstemmen op uw situatie in Amstelveen.

  Barri&More Amsterdam

  De mogelijkheden van een verlaagd plafond

  Bent u zich aan het oriƫnteren over de mogelijkheden van een verlaagd plafond? Wilt u de hoogte van de ruimte verlagen? Of heeft u een andere reden waarom u een verlaagd plafond wilt? Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van verlaagde plafonds. Laat dit daarom uitvoeren door Barri&More.

  Benader Barri&More vanuit Amstelveen

  Barri&More is het bedrijf voor als u een verlaagd plafond wilt. Maar ook voor akoestische wanden en spanplafonds bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Bel dan naar 085-0603332. Maar mailen kan ook naar info@barrimore.nl. Akoestisch plafond of akoestische wanden? Wij hebben het voor u in Amstelveen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×