DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor de beste spanplafonds in Bergen

  Zoekt u in Bergen (Noord-Holland) een bedrijf dat expert is op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Barri&More bent u aan het juiste adres. Wij staan al jaren bij onze klanten bekend als dé specialist wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Wenst u een verbetering van de akoestiek en het licht in uw pand of bedrijf? Laat dan een spanplafond plaatsen. Wenst u meer informatie over dit product of een van onze andere artikelen? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Wanneer u advies op maat wenst, kunt u vanuit Bergen ook een van onze prachtige studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

  Barri&More Bergen

  Barri&More Bergen

  De spanplafonds van Barrisol

  Kies voor topkwaliteit en ga voor de spanplafonds van Barri&More. Wij leveren namelijk alleen spanplafonds van het merk Barrisol. Dit merk is zeer innovatief en wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds geven met hun bijzondere eigenschappen, precies de uitstraling aan uw ruimte die u wenst. Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch plafond wanneer u wil genieten van optimaal geluidscomfort.

  Barri&More Bergen

  Barri&More Bergen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Geluidscomfort met een akoestisch, verlaagd plafond in Bergen

  Een verlaagd plafond kan de akoestiek in uw ruimte dusdanig verbeteren, dat u en uw werknemers of bezoekers elkaar beter kunnen verstaan. Een akoestisch, verlaagd plafond zorgt voor veel geluidscomfort. Het akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Met deze doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Verminder de nagalmtijd in uw pand en kies voor een akoestisch plafond of akoestische wanden in Bergen.

  Kies voor akoestische wanden op maat

  Wij kunnen niet alleen een akoestisch plafond leveren, maar ook akoestische wanden leveren en plaatsen. Onze akoestische wanden kunnen volledig op maat worden gemaakt. U kunt kiezen voor een maximale hoogte van 5 meter en een maximale, naadloze breedte van 50 meter. Tevens kunt u bij ons terecht voor een print op de wanden. Wij kunnen een hoogwaardige afdrukkwaliteit van 1400 dpi realiseren. Vraag vanuit Bergen onze expert voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden van een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Bergen

  Neem contact met ons op vanuit Bergen

  Kies ook in Bergen voor de spanplafonds van Barri&More. Geef uw wensen wat betreft een verlaagd plafond aan ons door via het telefoonnummer 085-0603332. U kunt ook mailen via info@barrimore.nl. Voor advies op maat kunt ook een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken. Wij geven u graag meer informatie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Bergen (Noord-Holland).

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×