DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor kwaliteits spanplafonds in Beverwijk

  Heeft u in Beverwijk behoefte aan hulp bij het plannen en installeren van kwaliteits spanplafonds en akoestische wanden? Benader dan de professionals van Barri&More. Onze specialisatie is de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Spanplafonds kunnen de akoestiek en het licht in uw ruimte sterk verbeteren. Wilt u meer te weten komen over onze verschillende producten? Lees verder of bezoek onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad vanuit Beverwijk.

  Barri&More Beverwijk

  Barri&More Beverwijk

  Onze kwaliteits spanplafonds

  Bij Barri&More verkopen en installeren wij spanplafonds van het merk Barrisol. Dit kwaliteitsmerk is wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze plafonds zijn breed toepasbaar en tevens zeer brandveilig en duurzaam. Ook voor een akoestische oplossing in uw ruimtes is een spanplafond ideaal. Dit wordt ook wel een akoestisch plafond genoemd. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type plafonds.

  Barri&More Beverwijk

  Barri&More Beverwijk

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Beverwijk

  Een akoestisch, verlaagd plafond kan veel doen voor het geluidscomfort in uw pand. Zeker voor bedrijven of panden met een lange nagalmtijd is een verlaagd, akoestisch plafond ideaal. Het zorgt er namelijk voor dat de verstaanbaarheid in de ruimte sterk verbeterd. Een akoestisch plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Met behulp van deze speciale, micro geperforeerde doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Kies ook voor een uitstekend geluidscomfort in Beverwijk en ga voor een akoestisch plafond of wand.

  De mogelijkheden bij akoestische wanden

  Naast plafonds, bieden wij ook akoestische wanden. Laat deze geheel op maat maken, zodat zij perfect in uw pand passen. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Om uw ruimte nog extra uitstraling te geven, kunt u akoestische wanden met print bij ons bestellen. Wij leveren een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi. Wilt u in Beverwijk meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

  Barri&More Beverwijk

  Mail of bel ons vanuit Beverwijk

  Wij staan graag voor u klaar wanneer u spanplafonds wilt laten plaatsen in Beverwijk. Voor het plaatsen van een bestelling of meer informatie kunt u bellen naar 085-0603332. Mailen mag naarinfo@barrimore.nl. Tevens kunt u een bezoek brengen aan een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad. Wij geven u hier op locatie advies over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Beverwijk.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×