DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Een optimale akoestiek in Bloemendaal

  Wilt u uw pand in Bloemendaal verrijken met een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Laat u dan adviseren en inspireren door Barri&More. Bezoek onze studio in Amsterdam en ontdek de vele mogelijkheden. Wij zorgen er graag voor dat uw ruimtes straks akoestisch geoptimaliseerd zijn. Benader ons telefonisch via 085-0603332 of bezoek vanuit Bloemendaal onze nieuwe studio.

  Barri&More Bloemendaal

  Barri&More Bloemendaal

  Het nut van spanplafonds

  Een spanplafond bezit de unieke eigenschap de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk te verminderen. Hierdoor verhoogt zowel het geluidscomfort als de verstaanbaarheid. Wij realiseren spanplafonds van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond kan omschreven worden als een micro geperforeerd doek. Het kan akoestische energie omzetten in thermische energie. Een geluidsgolf, afkomstig van een geluidsbron, wordt gedeeltelijk opgevangen in het doek door akoestische absorptie. Zo weerkaatsen er minder geluiden in uw ruimte in Bloemendaal.

  Barri&More Bloemendaal

  Barri&More Bloemendaal

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Een uniek akoestisch plafond in Bloemendaal

  Voor ruimtes waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is, is een akoestisch, verlaagd plafond de uitkomst. Wij worden daarom vaak ingeschakeld om spanplafonds te realiseren voor bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, wellness resorts en (home) cinema’s. Naast plafonds ontwerpen en installeren wij ook akoestische wanden. U kunt zelf aangeven of u witte, translucent of unieke, geprinte wanden wenst. Ook kunt u kiezen voor een akoestisch vlies aan de achterzijde. Onze specialisten adviseren u graag vrijblijvend hierover.

  Akoestische wanden op maat

  Bij Barri&More kunt u akoestische wanden op maat bestellen. Wij kunnen wanden realiseren van maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. Compleet naadloos! Dit is zeker van belang als u uw wand wilt laten voorzien van een print. Een afbeelding die perfect past bij de uitstraling van uw bedrijf, woning of instelling in Bloemendaal. De afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden is met maximaal 1400 dpi zeer hoog. U begrijpt, wij zijn specialist op het gebied van spanplafonds. Al sinds 2001 combineren wij licht, design en akoestiek in een maatwerk verlaagd plafond en/of akoestische wanden. Laat ons uw wensen weten!

  Barri&More Bloemendaal

  Ga voor een akoestisch, verlaagd plafond in Bloemendaal

  Heeft u in Bloemendaal interesse in spanplafonds en/of akoestische wanden? Barri&More levert persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen, een perfecte afwerking en 10 jaar fabrieksgarantie. Kom langs in onze studio, bel 085-0603332 of stuur een e-mail naarinfo@barrimore.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn aangaande een spanplafond. Dan realiseren wij een maatwerk akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden voor u in Bloemendaal.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×