Het Stoerwoud Utrecht

Een groene oase midden in de stad, waar kinderen groeien, zich kunnen ontwikkelen, zich veilig voelen en vooral veel plezier mogen hebben! Dat is Kinderdagverblijf het Stoerwoud.

Kinderdagverblijf het Stoerwoud in Utrecht biedt opvang aan 57 kinderen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar. Door de vele ramen is het een licht en transparant kinderdagverblijf. Waar onze partner Lixero een mooi aansluitend lichtplan heeft opgesteld en de gehele locatie dan ook voorzien heeft van functionele en esthetische verlichting, werden wij juist ingevlogen voor een ander mooi klusje.

Het kinderdagverblijf wilde de kinderen bij binnenkomst namelijk graag met een ‘’wow’’ ontvangen. De ingang was wat ‘’flets’’ en kon derhalve wel wat licht en kleur gebruiken. In dit halletje is het translucente Blanc Venus doek van Barrisol toegepast met een geheel zelfgekozen print die perfect past bij het thema. Dit spanplafond wordt aangelicht door duurzame LED-verlichting van Cleary om de print werkelijk eruit te laten knallen.

Dat is nog eens binnenkomen!

BOUWPARTNERS

    DAAG ONS UIT

    Wij bedenken graag voor u een
    creatieve en passende oplossing.    ×