Lommerijk

Al bijna 140 jaar bezoeken Rotterdammers Lommerrijk vanwege de unieke, idyllische ligging aan de Bergse Plas in Rotterdam. Lommerrijk is een van de mooiste locaties van Rotterdam voor een bruiloft, verjaardagsfeest of andere feesten en partijen. Ze vieren alle aspecten van het leven en zijn uitgeroepen tot beste congreslocatie van het jaar voor zakelijke evenementen.

Monique Delfgaauw, directrice van Lommerrijk sinds 2012 en uitgeroepen tot Rotterdamse Zakenvrouw in 2018, wordt gedreven door het mensen naar hun zin te maken. Samen met een enthousiast team hebben zij de missie om de gasten méér te geven dan waar zij op hopen. Een oprechte glimlach, een extra attentie, meelopen naar de auto. Persoonlijke aandacht maakt alles mooier. Maar uiteraard helpen mooie ruimtes ook zeker in de totaalbeleving….

In samenwerking met Ferry Tabeling, gerenommeerd interieur designer van Heineken en gespecialiseerd in hospitality- en kantooromgevingen, is er gekeken naar het renoveren van diverse zalen. ‘’De aangepakte ruimtes hebben een vrij laag plafond, kenden weinig dynamiek en voelden vrij vierkant aan’’. Omdat er veel feesten en partijen plaatsvinden moesten de ruimtes gezelligheid stimuleren en er een goede dosis schwung gegeven worden. De ronde vormen zorgen voor meer diepte, speelsheid en het geprinte en aangelichte Barrisol spanplafond zorgt hierbij voor de finishing touch. Op de begane grond bij de receptie en aansluitend de gang is er gekozen voor een prachtig in hoogglans uitgevoerde Barrisol, waar de ruimte in zijn geheel mee spiegelt op het plafond.

 

BOUWPARTNERS

    DAAG ONS UIT

    Wij bedenken graag voor u een
    creatieve en passende oplossing.    ×