DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor spanplafonds in Castricum

  Bent u in Castricum op zoek naar een expert op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Barri&More bent u aan het juiste adres. Met onze grote kennis en ervaring geven wij advies op maat en zorgen wij voor de plaatsing en levering van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Een spanplafond is ideaal wanneer u het licht of de akoestiek in uw ruimte wilt verbeteren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze verschillende producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. U kunt ook vanuit Castricum een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

  Barri&More Castricum

  Barri&More Castricum

  Onze spanplafonds

  Barri&More levert en installeert producten van de wereldleider op het gebied van spanplafonds, het merk Barrisol. Barrisol produceert zeer brandveilige en duurzame spanplafonds. Dit type plafond is vrijwel in iedere ruimte toepasbaar. Tevens kunt u met een spanplafond de akoestiek in uw ruimte sterk verbeteren. Wanneer u verder leest, krijgt u meer informatie over het akoestisch plafond.

  Barri&More Castricum

  Barri&More Castricum

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Castricum

  Wanneer u behoefte heeft aan de verbetering van de akoestiek en het geluidscomfort in uw pand in Castricum, is de aanschaf van een akoestisch, verlaagd plafond zeer verstandig. Het zorgt namelijk voor de optimalisatie van de verstaanbaarheid in de ruimtes. De micro geperforeerde doeken waarmee het akoestisch, verlaagd plafond is gemaakt, zijn hier de oorzaak van. Deze doeken zorgen ervoor dat akoestische energie wordt omgezet in thermische energie. Ga voor een beter geluidscomfort en kies voor een akoestisch plafond of akoestische wanden.

  De verschillende mogelijkheden bij akoestische wanden

  Barri&More is ook het adres voor speciale akoestische wanden. Deze wanden kunt u bij ons op maat laten maken. De maximale hoogte die wij hanteren is 5 meter is de maximale hoogte en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Wanneer u nog meer uitstraling wilt geven aan uw ruimte, kunt u kiezen voor akoestische wanden met een eigen print. Wij leveren een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi. Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden? Dan helpen wij u graag in Castricum.

  Barri&More Castricum

  Mail of bel ons vanuit Castricum

  Wilt u ook spanplafonds laten plaatsen in Castricum? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Barri&More. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0603332. Mailen kunt u doen naar info@Barri&More.nl. Tevens kunt u een bezoekje brengen aan een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad. Wij voorzien u dan graag van advies wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Castricum.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×