DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Voor de beste spanplafonds in Den Helder

  Bent u in Den Helder op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor het plannen en het installeren van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Benader dan de specialisten van Barri&More. Onze specialisatie is het akoestisch optimaliseren van uw ruimtes. Wilt u meer te weten komen over onze producten en aanpak? Dan kunt u verder lezen of neemt direct contact met ons op door te bellen naar085-0603332. Tevens kunt u vanuit Den Helder onze studio in Amsterdam bezoeken.

  Barri&More Den Helder

  Barri&More Den Helder

  De eigenschappen van spanplafonds

  Zoekt u een spanplafond in de omgeving van Den Helder? Bij Barri&More bent u aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang professioneel aanbieder van spanplafonds van Barrisol. Met de spanplafonds van Barrisol bent u verzekerd van kwaliteit. Een spanplafond is uiterst brandveilig en is zowel toepasbaar in natte als droge ruimtes. Tevens kan een akoestisch plafond voor veel geluidscomfort in een ruimte zorgen. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bezoek onze studio’s in Amsterdam of Lelystad.

  Barri&More Den Helder

  Barri&More Den Helder

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  De voordelen van een akoestisch plafond in Den Helder

  Heeft u behoefte aan geluidscomfort in uw ruimte? Dan is een akoestisch, verlaagd plafond een ideale oplossing. Een akoestische plafond vermindert de nagalmtijd in een ruimte en versterkt het geluidscomfort en de verstaanbaarheid. Dit maakt het zeer prettig om in de ruimte te verblijven. Een akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze kunnen de akoestische energie omzetten in thermische energie. Naast plafonds kunt u ook bij ons terecht voor akoestische wanden. Ga ook voor een akoestisch plafond of wand en geniet van het geluidscomfort in uw ruimte in Den Helder.

  Onze akoestische wanden

  Akoestische wanden zijn bij ons volledig op maat te bestellen. De maximale afmetingen zijn 5 hoog bij 50 meter la
  ng. Deze wand is zonder naden. Tevens is het mogelijk om de akoestische wanden te voorzien van een print. Met een print geeft u uw pand precies de uitstraling die u wenst. Wij kunnen een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi voor u realiseren. Neem dan contact met ons op en wij vertellen u meer over een uniek verlaagd plafond of akoestische wanden voor uw ruimte.

  Barri&More Amsterdam

  Neem contact met ons op vanuit Den Helder

  Heeft u in Den Helder behoefte aan spanplafonds op maat? Schakel dan Barri&More in. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. U kunt ook mailen via info@barrimore.nl. Daarnaast kunt u ook onze studio bezoeken voor meer informatie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Den Helder.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×