DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Een optimale akoestiek in Diemen

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond voor uw pand in Diemen? Breng dan een bezoekje aan de studio van Barri&More in Amsterdam. Wij optimaliseren de akoestiek in ruimtes al sinds 2001. Wilt u weten hoe? Laat u adviseren en inspireren door onze specialisten. Of bel naar 085-0603332 als u vragen heeft over onze mogelijkheden in Diemen.

  Barri&More Diemen

  Barri&More Diemen

  Het voordeel van spanplafonds

  Een spanplafond verhoogt het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in een ruimte enorm. Dit komt omdat onze spanplafonds, van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®, de nagalmtijd van geluid optimaal verminderen. Een akoestisch plafond, in de vorm van een micro geperforeerd doek, zet akoestische energie namelijk automatisch om in thermische energie. Dit betekent dat zo’n plafond beschikt over akoestische absorptie en geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk opvangt. En zo weerkaatsen er een stuk minder geluiden in uw ruimte in Diemen.

  Barri&More Diemen

  Barri&More Diemen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Waar wenst u een akoestisch plafond in Diemen?

  Een akoestisch, verlaagd plafond is uitermate geschikt voor ruimtes waar optimaal geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. Denk aan musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Waar overweegt u spanplafonds te laten installeren? Wij horen het graag. Naast plafonds kunnen wij ook akoestische wanden realiseren. Kies tussen witte, translucente en geprinte wanden. Of laat ons een akoestisch vlies monteren aan de achterzijde. Wij geven u graag vrijblijvend advies over wat in uw situatie het beste past.

  Mogelijkheden met onze akoestische wanden

  Wij maken graag akoestische wanden die aan alle wensen van de opdrachtgever voldoen. Hoe groot mag de wand worden? Wij kunnen compleet naadloze wanden realiseren tot maximaal 5 meter hoog en maximaal 50 meter lang. Hoe moet de muur eruit komen te zien? Bij Barri&More kunt u kiezen voor een zeer kwalitatief afgedrukte print met maximaal 1400 dpi. Zo kunt u uw akoestische wanden exact laten aansluiten bij uw interieur, uitstraling of huisstijl in Diemen. Kortom, kies voor akoestische wanden, spanplafonds of een uniek verlaagd plafond en ontdek de vele mogelijkheden licht, design en akoestiek te combineren!

  Barri&More Diemen

  Kies voor een akoestisch, verlaagd plafond in Diemen

  Bij Barri&More bent u aan het juiste adres voor spanplafonds en/of akoestische wanden voor uw pand in Diemen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak, bieden innovatieve oplossingen en leveren maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Bel voor vragen over spanplafonds naar 085-0603332of stuur een e-mail naarinfo@barrimore.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze studio om u te helpen aan een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Diemen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×