DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Voor akoestische oplossingen in Enkhuizen

  Heeft u in Enkhuizen behoefte aan een verlaagd plafond, akoestische wanden, een akoestisch plafond of een maatwerk spanplafond? Kom dan eens langs in de studio van Barri&More, gevestigd in Amsterdam. Wij hebben ons gespecialiseerd in het akoestisch optimaliseren van ruimtes. Bent u hier benieuwd naar? Kom vanuit Enkhuizen naar Barri&More of bel eerst naar085-0603332.

  Barri&More Enkhuizen

  Barri&More Enkhuizen

  Waarom kiezen voor spanplafonds?

  Onze spanplafonds en wanden verminderen de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk. Hierdoor zal het geluidscomfort en de verstaanbaarheid sterk verbeteren. Bij ons kunt u terecht voor een spanplafond van het bewezen merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond is een micro geperforeerd doek. Het draagt de unieke eigenschap akoestische energie om te zetten in thermische energie. De geluidsgolf, afkomstig van een geluidsbron, wordt gedeeltelijk opgevangen door akoestische absorptie en vermindert de weerkaatsing van geluiden in een ruimte in Enkhuizen.

  Barri&More Enkhuizen

  Barri&More Enkhuizen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Mogelijkheden met een akoestisch plafond in Enkhuizen

  Een akoestisch, verlaagd plafond is dé oplossing voor ruimtes waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. Denk aan musea, restaurants, luchthavens, maar ook aan privé verblijven zoals een woonkamer, home cinema of zwembad. Naast dat wij spanplafonds aanbieden, kunt u bij ons ook terecht voor akoestische wanden. Deze zijn te verkrijgen in wit, geprint of translucent. Ook kunt u kiezen voor een akoestisch vlies aan de achterzijde. Laat u vrijblijvend adviseren door onze specialisten.

  Akoestische wanden precies op maat

  Wij kunnen uw akoestische wanden precies op uw maat maken, met maximale afmetingen van 5 meter hoog bij 50 meter lang. Geheel naadloos! En uiteraard met precies die print die past bij de uitstraling van uw bedrijf, woning of instelling in Enkhuizen. Bovendien is de afdrukkwaliteit van onze akoestische wanden zeer hoog, van maximaal 1400 dpi. Omdat wij al sinds 2001 dé specialist zijn op het gebied van spanplafonds en daarmee licht, design en akoestiek, zijn wij uw ideale partner als u een verlaagd plafond en/of akoestische wanden wilt. Ontdek wat er zoal mogelijk is door een bezoek te brengen aan onze studio.

  Barri&More Enkhuizen

  Interesse in een akoestisch, verlaagd plafond in Enkhuizen?

  Op onze spanplafonds en akoestische wanden ontvangt u sowieso 10 jaar fabrieksgarantie in Enkhuizen. Daarnaast bent u verzekerd van persoonlijke aandacht, innovatieve ideeën en een uiterst kwalitatieve installatie. Wij hebben een groot oog voor detail en zorgen voor een perfecte afwerking. Zoek uw ideale spanplafond uit in onze studio of vraag naar meer informatie via 085-0603332 of info@barrimore.nl. Wij helpen u graag aan een prachtig akoestisch, verlaagd plafond of maatwerk akoestische wanden voor in Enkhuizen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×