DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Spanplafonds in de omgeving van Haarlem

  Bent u op zoek naar een bedrijf in de omgeving van Haarlem die met u kan meedenken, plannen en installeren van verschillende soorten plafonds? U heeft Barri&More in Amsterdam gevonden. Sinds 2001 hebben wij ons gespecialiseerd in spanplafonds en wanden van Barrisol. U kunt bij ons onder andere terecht voor een verlaagd plafond, akoestische wanden, een akoestisch plafond en spanplafonds. Maar dat is niet het enige wat wij doen. Kijk eens op onze website welke mogelijkheden Barri&More nog meer biedt. Wilt u in de omgeving van Haarlem gebruik maken van onze diensten of producten? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-0603332.

  Barri&More Haarlem

  Barri&More Haarlem

  Spanplafonds bestellen in Haarlem

  Heeft u spanplafonds nodig in Haarlem? Wij hebben een breed assortiment in spanplafonds. Wij hebben projecten gedaan door heel Nederland en wij leveren hoge kwaliteits spanplafonds. Wij werken met de hoogwaardige producten van Barrisol zodat u de kwaliteit krijgt die u wenst in Haarlem. Kijk ook eens in het fotoalbum op onze website, zodat u onze spanplafonds kunt zien. Zo ziet u met eigen ogen de kwaliteit van onze spanplafonds.

  Barri&More Haarlem

  Barri&More Haarlem

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Uw akoestisch plafond in Haarlem

  Een akoestisch plafond is ideaal als u geluidscomfort wenst. Deze zal ervoor zorgen dat er minder nagalmtijd is en de verstaanbaarheid in de ruimte wordt ook verbeterd. Wij maken gebruik van de producten van Barrisol Acoustics voor ons akoestisch plafond. Ons akoestisch plafond is uitgerust met micro geperforeerde doeken.

  Op zoek naar akoestische wanden in Haarlem?

  De akoestische wanden die wij aanbieden zijn beschikbaar in wit, geprint, translucent en/of met een akoestische vlies aan de achterzijde. Ze zijn beschikbaar in een groot en klein formaat. Onze akoestische wanden zijn maximaal 5 meter hoog en 50 meter lang, uiteraard zonder naden. Bestel uw akoestische wanden bij Barri&More.

  Barri&More Haarlem

  Een verlaagd plafond?

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat een verlaagd plafond voor u kan realiseren? Barri&More lost dit graag voor u op. Er kunnen verschillende redenen zijn voor de keuze voor een verlaagd plafond. Laat Barri&More u adviseren over de mogelijkheden hiervan.

  Barri&More ook actief in Haarlem

  Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten en diensten? En bent u zich aan het oriƫnteren over een akoestisch plafond of een verlaagd plafond? Bel ons op 085-0603332 en laat u door ons adviseren. U kunt ook een mail sturen naar info@barrimore.nl . Benader ons voor uw akoestisch plafond, akoestische wanden, spanplafonds of een verlaagd plafond in Haarlem.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×