DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Spanplafonds en meer in omgeving Haarlemmermeer

  Bent u op zoek naar spanplafonds in de omgeving van Haarlemmermeer? Barri&More heeft wat u zoekt. Maar u kunt niet alleen spanplafonds bij ons aanschaffen, wij kunnen deze ook voor u installeren. U kunt ons vinden in Amsterdam en in 2001 zijn wij ons gaan specialiseren in de spanplafonds en wanden van Barrisol. Maar wij doen meer. Zo kunnen wij ook een verlaagd plafond voor u maken. Ook voor een akoestisch plafond en akoestische wanden kunt u bij ons terecht. Surf eens op uw gemak op onze website zodat u ons werk, diensten en producten kunt zien. Wilt u in Haarlemmermeer Barri&More inschakelen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken op 085-0603332.

  Barri&More Haarlemmermeer

  Barri&More Haarlemmermeer

  Spanplafonds bestellen in Haarlemmermeer

  Heeft u in Haarlemmermeer spanplafonds nodig? Wij hebben de materialen die u zoekt. Wij zijn actief in heel Nederland en hebben meerdere klanten blij gemaakt met onze diensten en producten. Barri&More is betrouwbaar en komt zijn afspraken altijd na. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod in spanplafonds? Kijk eens op onze website naar ons fotoalbum. Zo kunt u met eigen ogen zien wat wij voor u kunnen betekenen.

  Barri&More Haarlemmermeer

  Barri&More Haarlemmermeer

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Het akoestisch plafond dat u zoekt in Haarlemmermeer

  Als het geluidscomfort is dat u wilt, is een akoestisch plafond een ideale oplossing. Dit plafond zal de nagalmtijd verminderen en ook bent u beter verstaanbaar in de ruimte waar het akoestisch plafond is geplaatst. Wij werken met het merk Barrisol Acoustics voor ons akoestisch plafond. Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van een akoestisch plafond? Laat u dan adviseren door Barri&More.

  Akoestische wanden in Haarlemmermeer

  Bent u zich aan het oriƫnteren naar akoestische wanden? Laat u zich dan adviseren door Barri&More over de toepassingen hiervan. Wij hebben de wanden in verschillende formaten. De maximale grootte is echter 5 meter hoog bij 50 meter lang. Uiteraard zult u hierbij geen naden zien. Barri&More helpt u graag met het realiseren van uw akoestische wanden.

  Barri&More Haarlemmermeer

  Een verlaagd plafond?

  Wilt u in uw ruimte een verlaagd plafond realiseren? Barri&More verzorgt dit graag voor u. Door een verlaagd plafond creƫert u veel ruimte waar u bijvoorbeeld verlichting kunt plaatsen. Laat u door onze experts adviseren over de mogelijkheden van een verlaagd plafond.

  Benader Barri&More vanuit Haarlemmermeer

  Zoals u leest kan Barri&More veel voor u betekenen. Wat u ook wilt, een akoestisch plafond of akoestische wanden; wij zorgen dat u krijgt wat u wenst. Wilt u meer informatie ontvangen? Bel dan naar 085-0603332. Maar u kunt ook een mail sturen naarinfo@barrimore.nl. Wij hebben de spanplafonds en akoestische wanden die u nodig heeft in Haarlemmermeer.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×