DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor spanplafonds in Heemskerk

  Woont u in Heemskerk en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf dat u kan helpen bij de installatie en levering van kwaliteits spanplafonds en akoestische wanden? De professionals van Barri&More staan graag voor u klaar. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in de plaatsing en levering van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Verbeter de akoestiek en het licht in uw ruimte door voor spanplafonds te kiezen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0603332. Of u bezoekt vanuit Heemskerk onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad.

  Barri&More Heemskerk

  Barri&More Heemskerk

  Echte kwaliteits spanplafonds

  Omdat wij bij Barri&More alleen voor de beste kwaliteit gaan, verkopen en installeren wij spanplafonds van het merk Barrisol. Barrisol is de wereldleider op het gebied van spanplafonds. Deze zeer brandveilige en duurzame plafonds zijn toepasbaar in iedere ruimte. Ook wanneer u een akoestische oplossing zoekt voor uw ruimte, is een spanplafond ideaal. Lees verder voor meer informatie over het akoestisch plafond.

  Barri&More Heemskerk

  Barri&More Heemskerk

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Een uitstekende akoestiek met een akoestisch plafond in Heemskerk

  Bent u toe aan een verbeterde akoestiek en geluidscomfort in uw pand in Heemskerk? Dan is de aanschaf van een akoestisch, verlaagd plafond zeer verstandig. Het optimaliseert namelijk de verstaanbaarheid in uw ruimte. Het verbeterde geluidscomfort wordt veroorzaakt door de micro geperforeerde doeken waar het akoestisch, verlaagd plafond uit bestaat. Deze doeken zorgen ervoor dat akoestische energie wordt omgezet in thermische energie. Ga ook voor een akoestisch plafond of wand, wanneer u een geweldig geluidscomfort wilt ervaren.

  De mogelijkheden bij akoestische wanden

  Ook voor speciale akoestische wanden kunt u bij ons terecht. Wij kunnen ze voor u op maat laten maken. 5 Meter is de maximale hoogte waar u voor kunt kiezen en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Geef uw ruimte extra uitstraling en sfeer door de akoestische wanden met print te bestellen. Wij leveren een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi. Wenst u meer informatie over de verschillende mogelijkheden wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden? Neem dan contact met ons op vanuit Heemskerk.

  Barri&More Heemskerk

  Mail of bel ons vanuit Heemskerk

  Laat uw spanplafonds in Heemskerk ook plaatsen door de specialisten van Barri&More. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Mailen kunt u doen naar info@Barri&More.nl. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad. U krijgt dan advies op locatie over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Heemskerk.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×