DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Voor de beste akoestiek in Heemstede

  Heeft u interesse in een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond voor uw pand in Heemstede? Laten deze dan verwezenlijken door Barri&More. Wij zetten ons al sinds 2001 in om ruimtes akoestisch te optimaliseren. Bezoek onze nieuwe studio in Amsterdam voor vrijblijvend advies en inspiratie. Of bel naar 085-0603332 als u meer informatie wenst over onze mogelijkheden in Heemstede.

  Barri&More Heemstede

  Barri&More Heemstede

  De functie van spanplafonds

  Een spanplafond is dé oplossing om het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in een ruimte te verhogen. Onze spanplafonds, van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®, verminderen de nagalmtijd van geluid optimaal. Dat komt doordat een akoestisch plafond, in de vorm van een micro geperforeerd doek, akoestische energie automatisch omzet in thermische energie. Deze akoestische absorptie vangt geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk op. Daardoor weerkaatsen er veel minder geluiden in uw ruimte in Heemstede.

  Barri&More Heemstede

  Barri&More Heemstede

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Geschikte locaties voor een akoestisch plafond in Heemstede

  Een akoestisch, verlaagd plafond is zeer geschikt voor ruimtes waar optimaal geluidscomfort gewenst of zelfs noodzakelijk is. Zo hebben wij al diverse spanplafonds mogen installeren in bijvoorbeeld musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Wilt u de akoestiek zo goed mogelijk maken? Kies dan niet alleen voor plafonds, maar ook voor akoestische wanden. Wij maken witte, translucente en geprinte wanden op maat. Ook kunnen we desgewenst een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren. Laat u hierover adviseren door onze specialisten.

  Wat er mogelijk is met onze akoestische wanden

  Bij ons kunt u akoestische wanden volledig naar wens bestellen. Ten eerste wat betreft de maat. Onze wanden zijn compleet naadloos en kunnen reiken tot maximaal 5 meter hoog en maximaal 50 meter lang. Ten tweede kunt u precies kiezen hoe de wand eruit moet komen te zien. Kies bijvoorbeeld voor een print die aansluit bij uw uitstraling of die van uw bedrijf in Heemstede. Deze drukken wij zeer kwalitatief af op uw akoestische wanden met maximaal 1400 dpi. Kom bij ons langs en laat ons licht, design en akoestiek combineren in akoestische wanden, spanplafonds of een uniek verlaagd plafond!

  Barri&More Heemstede

  Overweegt u een akoestisch, verlaagd plafond in Heemstede?

  Barri&More is hét professionele bedrijf dat spanplafonds en/of akoestische wanden kan installeren in uw pand in Heemstede. Kies voor onze persoonlijke aanpak, innovatieve oplossingen en maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Heeft u vragen over spanplafonds? Bel naar 085-0603332 of stuur een e-mail naar info@barrimore.nl. Wij heten u van harte welkom in onze studio om u te inspireren en adviseren over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Heemstede.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×