DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor de beste spanplafonds in Heerhugowaard

  Zoekt u in Heerhugowaard een bedrijf die u helpt met het plannen en installeren van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Schakel dan Barri&More in. Wij hebben ons gespecialiseerd in het akoestisch optimaliseren van uw pand. Wenst u meer informatie over onze aanpak en de eigenschappen van onze producten? Lees dan verder of neem direct telefonisch contact met ons op via 085-0603332. Daarnaast kunt u vanuit Heerhugowaard onze mooie studio in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

  Barri&More Heerhugowaard

  Barri&More Heerhugowaard

  De eigenschappen van spanplafonds

  Voor een spanplafond van de beste kwaliteit bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Wij leveren en installeren spanplafonds van het merk Barrisol. Deze spanplafonds staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit. De spanplafonds zijn zeer brandveilig en daarom zowel toe te passen in droge als natte ruimtes. Kiest u voor een akoestisch plafond? Dan zorgt u voor een optimaal geluidscomfort in uw ruimte. Wilt u meer te weten komen over de verschillende mogelijkheden? Neem telefonisch contact met ons op of bezoek direct onze studio’s in Amsterdam of Lelystad voor advies op maat.

  Barri&More Heerhugowaard

  Barri&More Heerhugowaard

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Kies voor een akoestisch plafond in Heerhugowaard

  Een akoestisch, verlaagd plafond is de ideale oplossing wanneer u in uw ruimte wilt genieten van geluidscomfort. Met een akoestische plafond vermindert u namelijk de nagalmtijd in de ruimte en verbetert u de verstaanbaarheid. Hierdoor is het extra prettig om in de ruimte te verblijven. Een akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze plafonds hebben de eigenschap dat zij akoestische energie omzetten in thermische energie. Ook voor akoestische wanden bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Geniet met akoestisch plafond of wand van geweldig geluidscomfort in Heerhugowaard.

  Onze akoestische wanden

  Akoestische wanden zijn bij ons volledig op maat te bestellen. De maximale afmeting waar u voor kunt kiezen is een wand van 5 hoog bij 50 meter l
  ang zonder naden. Tevens kunt u bij ons terecht voor een print op uw akoestische wanden. Wij kunnen een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi voor u realiseren. Wanneer u contact met ons opneemt vanuit Heerhugowaard, informeren wij u graag verder over de mogelijkheden van een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Heerhugowaard

  Bel of mail ons vanuit Heerhugowaard

  Wilt u in Heerhugowaard spanplafonds op maat laten maken? Benader dan Barri&More. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0603332. Tevens kunt u ons mailen via info@barrimore.nl. Bezoek onze studio en bekijk de mogelijkheden op het gebied van akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Heerhugowaard.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×