DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Zoekt u een akoestisch plafond in Hilversum?

  Barri&More heeft het akoestisch plafond dat u zoekt. Maar wij hebben meerdere producten. Zo hebben wij ook spanplafonds, akoestische wanden en kunnen wij voor u een verlaagd plafond realiseren. Wij hebben al 20 jaar als doel schoonheid te combineren met de praktische toepasbare functionaliteit in een ontwerp. Ook zijn wij ervaren in het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Maar wij kunnen ook uw lichtoplossingen verzorgen. Bespreek met ons wat u wenst in Hilversum, zodat wij hierop kunnen inspelen. Surf ook eens rustig op onze website om te zien wat wij nog meer voor u kunnen doen. Heeft u interesse in de producten en diensten van Barri&More voor u in Hilversum? Wij zijn te bereiken op 085-0603332.

  Barri&More Hilversum

  Barri&More Hilversum

  Onze spanplafonds en de voordelen voor u in Hilversum

  De spanplafonds die Barri&More aanbiedt, hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere plafondafwerkingen. De spanplafonds van ons hebben de volgende voordelen:

  • Waterdicht en goed bestendig tegen vocht
  • Geluidsdempend
  • Beschikbaar in talloze uitvoeringen
  • Onvoorstelbaar strak

  Barri&More Hilversum

  Barri&More Hilversum

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Wilt u in Hilversum ook een akoestisch plafond?

  Een akoestisch plafond zorgt voor een beter geluidscomfort in een ruimte. Ook zult u merken dat u beter verstaanbaar bent in de ruimte na de plaatsing van een akoestisch plafond. Door onze jaren ervaring weet u dat u uw partner heeft gevonden in Barri&More. Maak een afspraak met ons zodat wij met u de mogelijkheden van een akoestisch plafond kunnen bespreken.

  De akoestische wanden die u zoekt

  Barri&More heeft de akoestische wanden die u zoekt voor uw ruimte in Hilversum. Laat u adviseren door onze experts over de ideale plaatsing van akoestische wanden in uw ruimte. Wij zullen kijken naar uw situatie en kunnen daarna een passend advies geven over welke oplossing het best is voor u in Hilversum.

  Barri&More Hilversum

  Meer weten over een verlaagd plafond?

  Sommige ruimtes kunnen er beter uit gaan zien door de plaatsing van een verlaagd plafond. Denkt u ook na over de plaatsing van een verlaagd plafond? Laat u dan in dit proces adviseren door Barri&More. Doordat wij dit al voor meerdere klanten hebben verzorgd, hebben wij de ervaring die u zoekt.

  Neem contact op met Barri&More vanuit Hilversum

  Wilt u akoestische wanden, een akoestisch plafond of misschien wel spanplafonds? Barri&More heeft wat u zoekt en helpt u met de installatie hiervan. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel085-0603332. Mailen kan ook, naar info@barrimore.nl. Verlaagd plafond, spanplafonds, akoestisch plafond of akoestische wanden? Barri&More heeft het voor u in Hilversum.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×