DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More voor de beste spanplafonds in Hollands Kroon

  Woont u in Hollands Kroon en zoekt u een bedrijf dat u kan ondersteunen bij het plannen en installeren van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Benader dan de specialisten bij Barri&More. Wij hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het akoestisch optimaliseren van ruimtes. Wilt u meer te weten komen over hoe wij dit aanpakken? Of wenst u meer informatie over onze producten? U kunt dan verder lezen of u neemt telefonisch contact met ons op via 085-0603332. U kunt ook vanuit Hollands Kroon een van onze mooie studio’s in Amsterdam of Lelystad bezoeken.

  Barri&More Hollands Kroon

  Barri&More Hollands Kroon

  De voordelen van spanplafonds

  Barri&More levert en installeert spanplafonds van de beste kwaliteit. Al onze spanplafonds zijn van het merk Barrisol. Een merk dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit. Doordat de spanplafonds zeer brandveilig zijn, zijn zij zowel te plaatsen in natte als droge ruimtes. Wenst u een optimaal geluidscomfort in uw pand? Dan moet u kiezen voor een akoestisch plafonds. Lees verder als u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden van spanplafonds.

  Barri&More Hollands Kroon

  Barri&More Hollands Kroon

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Optimaal geluidscomfort met een akoestisch plafond in Hollands Kroon

  Een verlaagd, akoestisch plafond biedt de ideale oplossing wanneer u in uw ruimte veel last heeft van een lange nagalmtijd. Een akoestisch plafond zorgt voor een geweldig geluidscomfort en een verbeterende verstaanbaarheid. Dit maakt het nog prettiger om in uw ruimte te verblijven. Een verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® is gemaakt van micro geperforeerde doeken. Deze micro geperforeerde doeken zetten de akoestische energie om in thermische energie. Zoekt u akoestische wanden van de beste kwaliteit? Barri&More kan u helpen. Ga voor een geweldig geluidscomfort in Hollands Kroon met een akoestisch plafond of wand.

  Kies voor akoestische wanden

  Bij Barri&More kunt u ervoor kiezen om uw akoestische wanden helemaal op maat te laten maken. Wij kunnen wanden van de maximale hoogte van 5 meter en een lengte van 50 meter
  voor u realiseren. Wilt u de akoestische wanden laten bedrukken? Ook dat is mogelijk. Met een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi geeft u uw ruimte de perfecte uitstraling. Neem contact met ons op vanuit Hollands Kroon, wanneer u meer informatie wenst over de mogelijkheden voor een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Hollands Kroon

  Bel of mail ons vanuit Hollands Kroon

  Wenst u in Hollands Kroon een spanplafond op maat te laten maken? Wij van Barri&More staan voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. U kunt ons ook mailen via info@barrimore.nl of breng een bezoek aan onze studio en bekijk de mogelijkheden op het gebied van een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Hollands Kroon.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×