DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Wilt u een spanplafond in Hoorn?

  Als u op zoek bent naar een spanplafond voor uw ruimte in Hoorn, bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Maar ook voor een verlaagd plafond, een akoestisch plafond en akoestische wanden is Barri&More uw partner. Doordat wij in de afgelopen jaren meerdere projecten succesvol hebben afgerond, kunt u ervan uitgaan dat u samenwerkt met een bedrijf dat kennis van zaken heeft. Wij kunnen er tevens voor zorgen doet de akoestiek in uw ruimte verbeterd wordt. Heeft u bepaalde idee├źn, maar weet u niet of deze te realiseren zijn? Vraag ons om advies en wij zullen dan samen kijken naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten over wat Barri&More voor u kan betekenen in Hoorn? Bel dan vrijblijvend naar 085-0603332.

  Barri&More Hoorn

  Barri&More Hoorn

  De spanplafonds die u zoekt in Hoorn

  In al de producten en diensten die wij leveren, vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren. Dit doen wij dan ook wanneer u spanplafonds bij ons aanschaft. Ook vinden wij het belangrijk dat als wij afspraken met u maken dat deze nagekomen worden. Is uw keuze in Hoorn gevallen op de spanplafonds van Barri&More? Neem dan contact met ons op.

  Barri&More Hoorn

  Barri&More Hoorn

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Geluidscomfort door een akoestisch plafond in Hoorn

  Een akoestisch plafond zorgt ervoor dat u elkaar beter kunt verstaan. Maar ook zal het geluidscomfort enorm verbeteren wanneer u kiest voor een akoestisch plafond. Zou een akoestisch plafond ook ideaal zijn in uw ruimte? Maak een afspraak met ons en bespreek de mogelijkheden.

  Akoestische wanden in verschillende mate

  Wilt u akoestische wanden van Barri&More? Dan kunt u deze krijgen in verschillende maten. Van klein tot groot. De maximale afmetingen van onze akoestische wanden zijn 5 meter hoog bij 50 meter lang. Ook zult u hier de naden niet in terug zien. Bespreek met ons de mogelijkheden van akoestische wanden in Hoorn.

  Barri&More Hoorn

  Kies voor een verlaagd plafond

  Zal u ruimte er ook beter uit gaan zien door een verlaagd plafond? Zo ja, laat Barri&More dan een verlaagd plafond voor u realiseren. Ook is het mogelijk om verlichting aan te brengen in een verlaagd plafond. Onze specialisten zorgen ervoor dat u krijgt wat u wenst.

  Benader Barri&More vanuit Hoorn

  Wilt u een verlaagd plafond, een akoestisch plafond, akoestische wanden of zijn spanplafonds voor u de ideale oplossing? Barri&More heeft het allemaal en adviseert u graag over de voordelen van deze producten. Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 085-0603332. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar info@barrimore.nl. Vraag ons naar de mogelijkheden van spanplafonds, een akoestisch plafond, een verlaagd plafond of akoestische wanden voor uw ruimte in Hoorn.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×