DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Kies Barri&More voor de beste spanplafonds in Huizen

  Wenst u in Huizen de hulp van een specialist op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Barri&More staan wij graag voor u klaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in de levering en plaatsing van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden. Met deze spanplafonds kunnen wij de akoestiek en het licht in uw ruimte verbeteren. Wilt u meer te weten komen over onze producten? Lees verder of breng voor advies vanuit Huizen een bezoek aan een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad.

  Barri&More Huizen

  Barri&More Huizen

  Het voordeel van spanplafonds

  De spanplafonds bij Barri&More zijn van het merk Barrisol. Dit merk is wereldleider op het gebied van spanplafonds. Het merk staat dan ook bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De spanplafonds zijn zeer breed toepasbaar en tevens zeer veilig en duurzaam. Zoekt u een akoestische oplossing? Barri&More biedt u het zogenoemde akoestisch plafond. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type plafonds.

  Barri&More Huizen

  Barri&More Huizen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  De beste akoestiek met een akoestisch plafond in Huizen

  Voor het beste geluidscomfort kiest u voor een akoestisch, verlaagd plafond. Dit type plafond is de ideale oplossing wanneer u last heeft van een lange nagalmtijd. Een verlaagd, akoestisch plafond zorgt er namelijk voor dat de verstaanbaarheid in uw ruimte sterk verbeterd. Een akoestisch plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Met behulp van deze speciale, micro geperforeerde doeken wordt akoestische energie omgezet in thermische energie. Geniet ook van een geweldig geluidscomfort in Huizen en kies voor een akoestisch plafond of wand.

  De mogelijkheden bij akoestische wanden

  Naast plafonds, bieden wij ook akoestische wanden. Deze kunt u op maat laten maken. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 50 meter, naadloos uitgevoerd. Tevens kunnen wij een print realiseren op uw akoestische wanden wanneer u dit wenst. Met een maximale afdrukkwaliteit van 1400 dpi geeft u extra sfeer aan uw ruimte. Neem contact met ons op vanuit Huizen voor meer informatie over mogelijkheden wat betreft een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Huizen

  Neem contact met ons op vanuit Huizen

  Laat ook uw spanplafonds in Huizen realiseren door Barri&More. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0603332. Mailen mag naar info@barrimore.nl. Tevens kunt u ook een bezoek brengen aan een van onze studio’s. Wij geven u hier advies op maat wat betreft een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Huizen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×