DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Voor een optimale akoestiek in Koggenland

  Wilt u uw pand in Koggenland laten voorzien van een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond? Kom dan langs in de studio van Barri&More, te vinden in Amsterdam. Wij wijzen u graag op de vele mogelijkheden ruimtes akoestisch te optimaliseren. Neem alvast telefonisch contact met ons op via 085-0603332 of breng vanuit Koggenland een bezoekje aan onze nieuwe studio.

  Barri&More Koggenland

  Barri&More Koggenland

  De unieke eigenschap van spanplafonds

  Een spanplafond draagt als groot voordeel dat het de nagalmtijd in een ruimte aanmerkelijk vermindert. Het verhoogt daardoor zowel het geluidscomfort als de verstaanbaarheid. De spanplafonds die wij aanbieden, komen van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®. Een akoestisch plafond wordt gefabriceerd als een micro geperforeerd doek. Het zet akoestische energie automatisch om in thermische energie. Het vangt geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk op dankzij akoestische absorptie. Hierdoor weerkaatsen er minder geluiden in uw ruimte in Koggenland.

  Barri&More Koggenland

  Barri&More Koggenland

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Kies voor een uniek akoestisch plafond in Koggenland

  Een akoestisch, verlaagd plafond biedt de uitkomst voor ruimtes waar geluidscomfort gewenst of zelfs noodzakelijk is. Zo zijn spanplafonds bijvoorbeeld ideaal voor musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s. Voor de beste akoestiek kunt u naast plafonds ook akoestische wanden door ons laten installeren. Wilt u witte, translucente of unieke, geprinte wanden? Ook kunnen we een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren. Benader onze specialisten voor vrijblijvend advies hierover.

  Informatie over onze akoestische wanden

  Onze akoestische wanden zijn volledig op maat te bestellen. Ten eerste qua afmeting. Zo kunnen wij volledig naadloze wanden realiseren van maximaal 5 meter hoog bij maximaal 50 meter lang. De tweede maatwerk optie is dat u uw wand kunt laten voorzien van een print naar uw wens. Een afbeelding die perfect past bij u of de uitstraling van uw bedrijf in Koggenland bijvoorbeeld. Kiezen voor een print op akoestische wanden is erg verstandig. De afdrukkwaliteit is met maximaal 1400 dpi namelijk zeer hoog. Kortom, maak kennis met deze specialist op het gebied van spanplafonds. Wij weten al sinds 2001 hoe we licht, design en akoestiek in een maatwerk verlaagd plafond en/of akoestische wanden kunnen combineren. Kom langs in onze studio!

  Barri&More Koggenland

  Wenst u een akoestisch, verlaagd plafond in Koggenland?

  Als u in Koggenland interesse heeft in spanplafonds en/of akoestische wanden, dan is Barri&More uw perfecte partner. Kies voor onze persoonlijke aandacht, innovatieve oplossingen, perfecte afwerking en 10 jaar fabrieksgarantie. Vraag naar meer informatie over spanplafonds via 085-0603332 ofinfo@barrimore.nl. Of kom direct langs in onze studio en laat u vrijblijvend adviseren en inspireren over een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Koggenland.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×