DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  De oplossing voor een optimale akoestiek in Langedijk

  Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een akoestisch, verlaagd plafond, akoestische wanden of een spanplafond voor uw pand in Langedijk? Laat u dan adviseren en inspireren door de specialisten van Barri&More. Bezoek onze studio in Amsterdam en ontdek hoe wij al sinds 2001 de akoestiek in ruimtes optimaliseren. Kom langs of bel vanuit Langedijk naar 085-0603332 als u vragen heeft over onze mogelijkheden.

  Barri&More Langedijk

  Barri&More Langedijk

  Het voordeel van spanplafonds

  Een spanplafond zorgt ervoor dat het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in een ruimte enorm verhoogt. Onze spanplafonds, van het kwalitatieve merk Barrisol Acoustics®, verminderen de nagalmtijd van geluid namelijk optimaal. Hoe dat kan? Een akoestisch plafond, in de vorm van een micro geperforeerd doek, zet akoestische energie om in thermische energie. Het plafond bevat de eigenschap geluidsgolven, afkomstig van een geluidsbron, gedeeltelijk op te vangen middels akoestische absorptie. Hierdoor weerkaatsen er een stuk minder geluiden in uw ruimte in Langedijk.

  Barri&More Langedijk

  Barri&More Langedijk

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Waar mogen wij een akoestisch plafond in Langedijk plaatsen?

  Onze specialisten hebben al vaak een akoestisch, verlaagd plafond mogen realiseren in ruimtes waar optimaal geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is. Musea, restaurants, luchthavens, spa’s en home cinema’s bijvoorbeeld. Waar mogen wij voor u spanplafonds installeren? Laat het ons weten. Bent u juist benieuwd naar ons aanbod in akoestische wanden? U kunt kiezen tussen witte, translucente en geprinte wanden. Of laat ons een akoestisch vlies aan de achterzijde monteren. Laat ons u vrijblijvend adviseren over wat in uw situatie het beste past.

  Wij maken akoestische wanden op maat

  Onze akoestische wanden zijn geen massaproducten. Ze worden elke keer volledig op de wensen van de opdrachtgever gerealiseerd. Zo kan de afmeting precies op maat worden gesneden. Tot maximaal 5 meter hoog en maximaal 50 meter lang, naadloos. Ook het uiterlijk van de wand kiest u volledig zelf. Als u voor een zeer kwalitatief afgedrukte print gaat, geniet u van een strakke afbeelding met maximaal 1400 dpi. Hierdoor passen uw akoestische wanden perfect bij uw interieur, uitstraling of huisstijl in Langedijk. Kortom, kies ook voor akoestische wanden, spanplafonds of een uniek verlaagd plafond.

  Barri&More Langedijk

  Kies voor een akoestisch, verlaagd plafond in Langedijk

  Heeft u interesse in spanplafonds en/of akoestische wanden voor uw pand in Langedijk? Schakel Barri&More in voor de perfecte combinatie van licht, design en akoestiek. Wij bieden persoonlijk advies, creatieve oplossingen en maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie. Meer weten over spanplafonds? Bel naar 085-0603332 of mail naar info@barrimore.nl. Of bezoek onze studio vanuit Langedijk en ontdek de wereld van het akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×