DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Kies Barri&More voor de beste spanplafonds in Medemblik

  Woont u in Medemblik en wenst u een expert op het gebied van spanplafonds en akoestische wanden? Bij Barri&More bent u aan het juiste adres. Door onze grote ervaring met het leveren en plaatsen van een akoestisch, verlaagd plafond en akoestische wanden, kunnen wij u op de juiste manier helpen. Wenst u meer informatie over onze producten? Lees verder of bel ons direct via het telefoonnummer 085-0603332. U kunt zich ook laten adviseren in een van onze studio’s in Amsterdam of Lelystad, wanneer u ons bezoekt vanuit Medemblik.

  Barri&More Medemblik

  Barri&More Medemblik

  Het voordeel van spanplafonds

  Barri&More gaat alleen voor de beste kwaliteit wat betreft spanplafonds. Wij leveren en installeren namelijk spanplafonds van het merk Barrisol. Dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit. De spanplafonds van Barrisol zijn zeer brandveilig en breed toepasbaar. Bent u op zoek naar akoestische oplossingen? Dan kunt u kiezen voor een akoestisch plafond. Lees verder voor meer informatie wat betreft dit type spanplafonds.

  Barri&More Medemblik

  Barri&More Medemblik

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Ga voor geluidscomfort met een akoestisch plafond in Medemblik

  Heeft u last van een lange nagalmtijd en wenst u een beter geluidscomfort? Dan is een een verlaagd, akoestisch plafond voor u de ideale oplossing. Met een akoestisch plafond kunt u het geluidscomfort en de verstaanbaarheid in uw ruimte sterk verbeteren. Een akoestisch, verlaagd plafond van Barrisol Acoustics® bestaat uit micro geperforeerde doeken. Deze speciale, micro geperforeerde doeken zetten de akoestische energie om in thermische energie. Bent u op zoek naar akoestische wanden van de beste kwaliteit? Barri&More kan u helpen. Ga voor een geweldig geluidscomfort in Medemblik, door te kiezen voor een akoestisch plafond of wand.

  De mogelijkheden bij akoestische wanden

  Wij bieden u de mogelijkheid om uw akoestische wanden op maat te laten maken. De maximale hoogte waar u voor kunt kiezen is 5 meter en de maximale lengte is 50 met
  er, naadloos uitgevoerd. Wilt u uw ruimte iets extra’s geven? Kies er dan voor om uw akoestische wanden te laten bedrukken. Wij kunnen een zeer hoge afdrukkwaliteit van maximaal 1400 dpi voor u realiseren. Kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden door contact met ons op te nemen vanuit Medemblik. Wij informeren u dan graag over een verlaagd plafond of akoestische wanden.

  Barri&More Medemblik

  Neem contact met ons op vanuit Medemblik

  Wilt u ook in Medemblik spanplafonds laten installeren? Barri&More staat graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 085-0603332. Mailen kunt u doen naar info@barrimore.nl. Tevens heeft u de mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een van onze studio’s. Hier kunt u zich laten adviseren over de mogelijkheden op het gebied van een akoestisch, verlaagd plafond of akoestische wanden in Medemblik.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×