DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Op zoek naar akoestische wanden in Purmerend?

  Als u op zoek bent naar akoestische wanden, bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Maar ons aanbod is groter dan dat. Wij hebben in ons assortiment ook spanplafonds, een akoestisch plafond en kunnen een verlaagd plafond voor u maken. In de afgelopen 20 jaar hebben wij gewerkt aan verschillende projecten op verschillende locaties. Wij kunnen dus zeggen dat wij de ervaring hebben die u zoekt. Wilt u de akoestiek in uw ruimte verbeteren? Ook dan helpt Barri&More u. Heeft u bepaalde wensen, maar u weet niet of deze gerealiseerd kunnen worden? Bespreek dit dan met ons zodat wij u hierin kunnen adviseren voor uw ruimte in Purmerend. Kijk eens op uw gemak naar onze website en zie wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Bent u enthousiast geworden over Barri&More en naar wat wij voor u in Purmerend kunnen betekenen? Bel dan naar 085-0603332.

  Barri&More Purmerend

  Barri&More Purmerend

  De voordelen van spanplafonds in Purmerend

  Onze spanplafonds hebben een aantal voordelen als u deze vergelijkt met andere plafondafwerkingen. De spanplafonds die wij aanbieden voor u, hebben de volgende voordelen:

  • Beschikbaar in talloze uitvoeringen
  • Geluidsdempend
  • Onvoorstelbaar strak
  • Waterdicht en goed bestendig tegen vocht

  Barri&More Purmerend

  Barri&More Purmerend

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Een akoestisch plafond in Purmerend

  Een groot voordeel om voor een akoestisch plafond te kiezen, is dat dit zorgt voor een betere verstaanbaarheid in de ruimte met een beter geluidscomfort. Wij hebben al vele klanten geholpen met de realisatie van hun akoestisch plafond. Als u hiervoor kiest, zult u het verschil direct merken in vergelijking tot uw oude situatie.

  Kiest u voor akoestische wanden in Purmerend?

  Akoestische wanden zorgen ervoor dat hinderlijke nagalm verminderd wordt in situaties waar een akoestisch plafond niet mogelijk is. Hierbij kunt u denken aan gebouwen zoals bijvoorbeeld historische gebouwen. Kiest u ook voor akoestische wanden in Purmerend? Barri&More helpt u graag hierbij.

  Barri&More Purmerend

  De mogelijkheid van een verlaagd plafond

  Door een verlaagd plafond kan een ruimte er heel anders uit te komen zien. Zou uw ruimte er ook beter uit gaan zien door een verlaagd plafond? Benader dan Barri&More, zodat u met ons de optie van een verlaagd plafond kunt bespreken. Wij hebben al voor meerdere klanten een verlaagd plafond gerealiseerd. Zo werkt u samen met een ervaren partij.

  Barri&More is er ook voor u in Purmerend

  Zoals u leest, kunt u bij ons terecht voor een akoestisch plafond, akoestische wanden, spanplafonds en ook voor een verlaagd plafond bent u bij Barri&More aan het juiste adres. Wilt u een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Bel dan naar 085-0603332. Of stuur een mail naar info@barrimore.nl. Wilt u een verlaagd plafond, een spanplafond, akoestische wanden of een akoestisch plafond in Purmerend? Barri&More realiseert dit voor u.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×