DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  Barri&More spanplafonds en meer in Velsen

  Bent u op zoek naar spanplafonds van een hoge kwaliteit? Barri&More heeft wat u zoekt voor uw ruimte in Velsen. Zoals u al gelezen heeft, hebben wij nog meer diensten en producten die wij kunnen leveren. Wilt u een verlaagd plafond? Of kiest u voor een akoestisch plafond? Misschien zelfs akoestische wanden? Wat uw wensen ook zijn, bespreek deze met ons zodat wij hier een passend advies bij kunnen geven. Benader ons ook als u de akoestiek in uw ruimte wilt verbeteren. Als u een afspraak met ons maakt, kunt u ervan uitgaan dat deze ook wordt nagekomen. Wij vinden het ook belangrijk om te horen wat uw idee├źn zijn als klant. Hierdoor kunnen wij onze diensten en producten beter afstemmen op uw situatie. Enthousiast geworden over Barri&More? Bel dan vanuit Velsen naar 085-0603332.

  Barri&More Velsen

  Barri&More Velsen

  Heeft u spanplafonds nodig in Velsen?

  Wilt u spanplafonds plaatsen? Laat dit dan uitvoeren door een professioneel en ervaren bedrijf zoals Barri&More. Als u ons inschakelt kunt u ervan uitgaan dat u het resultaat krijgt wat u wenst. Kies daarom voor de aanpak en spanplafonds van Barri&More voor uw ruimte in Velsen.

  Barri&More Velsen

  Barri&More Velsen

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Wilt u ook beter geluidscomfort door een akoestisch plafond?

  Een akoestisch plafond kan enorm bijdragen aan het geluidscomfort in uw ruimte in Velsen. Ook zorgt dit ervoor dat mensen elkaar beter kunnen verstaan. Wilt u ook beter geluid in uw ruimte? Kies dan voor een akoestisch plafond van Barri&More. Wij helpen u graag.

  Akoestische wanden van klein tot groot

  Barri&More heeft akoestische wanden in zowel een klein als groot formaat. Echter zijn de maximale afmetingen 5 meter hoog bij 50 meter lang. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van akoestische wanden? Laat ons u dan informeren over in welke situatie akoestische wanden geschikt zijn. Wij hebben de akoestische wanden die u zoekt voor uw ruimte in Velsen.

  Barri&More Velsen

  Is een verlaagd plafond ideaal in uw situatie?

  Bent u geïnteresseerd in de voordelen die een verlaagd plafond bied? Bespreek met Barri&More of het in uw situatie verstandig is om te kiezen voor een verlaagd plafond. Doordat wij 20 jaar ervaring hebben, kunnen wij goed beoordelen waar uw situatie om vraagt.

  Zoek contact met Barri&More vanuit Velsen

  Barri&More heeft een groot assortiment. Zo hebben wij akoestische wanden, spanplafonds, akoestische plafonds maar ook voor een verlaagd plafond kunt u bij ons terecht. Heeft u advies nodig over hoe u uw ruimte optimaal kunt benutten met de producten en diensten van Barri&More? Wij helpen u graag. U kunt ons bellen op 085-0603332. Voor een akoestisch plafond, akoestische wanden, een verlaagd plafond of spanplafonds; benader Barri&More vanuit Velsen.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×