DAAG ONS UIT

  Wij bedenken graag voor u een
  creatieve en passende oplossing.  DAAG ONS UIT

  De spanplafonds die u zoekt in de omgeving Zaanstad

  Heeft u spanplafonds nodig in Zaanstad? Barri&More kan u prima adviseren over welke oplossing voor u de beste is. Wij kunnen ook voor u de spanplafonds installeren. Barri&More is gevestigd in Amsterdam en sinds 2001 hebben wij ons gespecialiseerd in de spanplafonds en wanden van Barrisol. Maar wij kunnen ook een verlaagd plafond voor u realiseren en hebben ook akoestische wanden en een akoestisch plafond in ons assortiment. Maar wij doen meer, kijk eens rustig op onze website wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Heeft u in Zaanstad besloten om gebruik te maken van onze diensten en producten? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel 085-0603332.

  Barri&More Zaanstad

  Barri&More Zaanstad

  Bestellen van spanplafonds in Zaanstad

  Heeft u voor uw project in Zaanstad spanplafonds nodig? Barri&More heeft hier een ruime keuze in. Ook hebben wij meerdere projecten door heel Nederland tot een succes gebracht. Tijdens onze werkzaamheden leveren wij altijd kwaliteit en zijn wij betrouwbaar. Wilt u meer weten over onze spanplafonds? Bekijk dan eens ons fotoalbum op de website. Zo kunt u onze vorige projecten zien en heeft u een indicatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

  Barri&More Zaanstad

  Barri&More Zaanstad

  “De microgeperforeerde doeken van Barrisol zetten akoestische energie om in thermische energie. Ondanks het dunne materiaal zijn er hierdoor zeer goede akoestische resultaten te behalen.”

  Akoestisch plafond in Zaanstad

  Een akoestisch plafond is een ideale keuze als u geluidscomfort wilt. Door de installatie zal de nagalmtijd in een ruimte verminderen en zal ook de verstaanbaarheid verbeterd worden. Als u een akoestisch plafond bij ons bestelt, krijgt u deze van het merk Barrisol Acoustics. Deze bestaat uit micro geperforeerde doeken die akoestische energie omzetten in thermische energie.

  De akoestische wanden die u nodig heeft in Zaanstad

  Onze akoestische wanden zijn te krijgen in wit, translucent, geprint en of met een akoestische vlies aan de achterzijde. Ook kunt u ze krijgen in een klein of groot formaat. Dit is afhankelijk van wat uw situatie vraagt. De maximale grootte van onze akoestische wanden zijn 5 meter hoog bij 50 meter lang zonder naden. Barri&More heeft de akoestische wanden die u zoekt.

  Barri&More Zaanstad

  Wilt u een verlaagd plafond?

  Vraagt uw situatie om een verlaagd plafond? Barri&More kan dit voor u realiseren. Een verlaagd plafond is in sommige situaties een uitkomst. Denkt u eens aan de ruimte voor verlichting. Benader ons en bespreek de mogelijkheden van een verlaagd plafond.

  Wij zijn er ook voor u in Zaanstad

  Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van Barri&More? Wilt u akoestische wanden of misschien een spanplafond? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op085-0603332. Stuurt u liever een mail? Mail dan naarinfo@barrimore.nl. Barri&More voor akoestische wanden, spanplafonds, een verlaagd plafond en een akoestisch plafond in Zaanstad.

   DAAG ONS UIT

   Wij bedenken graag voor u een
   creatieve en passende oplossing.   ×